Să crești cu frați nu este întotdeauna ușor. Când sora ta este o actriță de renume mondial și o vedetă pop de pe Disney Channel – ei bine, cu siguranță că este ceva cu totul diferit și greu de îndurat. Dar este exact experiența pe care Noah Cyrus, sora lui Miley Cyrus,a trăit-o. 

Noah a dezvăluit că succesul timpuriu al lui Miley a adus o nouă lumină, proaspătă, asupra familiei Cyrus – și asupra ei însăși, în mod special.  În consecință, s-a luptat mult cu nesiguranțele în ceea ce privește aspectul ei.

 „Îmi amintesc că nu am putut să mă uit în oglindă fără lacrimi în ochi.Nu am avut încredere în mine. Cum trebuie să procedezi când toată lumea îți spune că ești urâtă?”, a spus Cyrus.

Cântăreața a explicat că, la o vârstă fragedă, a fost expusă acestui tip de control, i-a fost influențată astfel identitatea când încă mai încerca să-și dea seama cine era.

Noah a scris un cântec despre Miley Cyrus

Cum e să crești în umbra lui Miley Cyrus? Noah a vorbit despre suferințele sale

Versurile melodiei Young&Sad au ajuns la urechile a numeroși ascultători și au ridicat semne de întrebare. Fanii au mers atât de departe încât i-au adus critici lui Noah.

„My sister’s like sunshine/ Always bringing good light/ Wherever she will go/ Yet I was born on rain clouds” (trad.rom: „Sora mea este ca o rază de soare/ Întotdeauna o lumină strălucitoare/Oriunde va merge/ Iar eu am fost născută pe nori de ploaie)

,,Pentru persoanele care se plâng de ceea ce am transmis prin acea melodie, vreau să fie clar: Nu este povestea voastră, nu știți despre ce este vorba pentru că nu ați trăit asta pe propria piele. Nu știți durerea care a venit cu ea. Ați văzut doar partea bună a lucrurilor.”, a mai adăugat vedeta.