Miley Cyrus a împlinit 27 de ani.

Oare cui îi vină să creadă că micuța Miley, cea care a crescut sub ochii noștri este în prezent o femeie independentă și puternică, care și-a lăsat de mult imaginea de adolescentă în spate.
Vedeta a ales să își sărbătorească ziua de naștere într-un cadru intim, alături de cei dragi. Petrecerea a avut loc în orașul Nashville, unde Miley a fost alături de familia, prietenii și iubitul său Cody Simpson. Este prima oară când artista alege un mod atât de discret și modest pentru a-și celeba ziua de naștere, însă nu pare că acest cadru familial i-a displăcut în vreun fel.
Fanii ei trebuie să își amintească că Miley este momentan într-un proces de recuperare medicală. În urmă cu puțin timp, ea a suferit o operație la corzile vocale, iar acest lucru o împiedică să își folosească și să își solicite vocea. Procesul este unul lung, însă artista știe că a fost cea mai bună decizie pe care o putea lua. În prezent, ea reușește să comunice cu oamenii din jurul său prin intermeiul unei aplicații.
„Nu voi uita niciodată aniversarea mea de 27 de ani. Mulțumesc familiei și prietenilor mei, care mi-au făcut ziua atât de specială!”. Aceasta a fost fraza pe care Miley a postat-o pe pagina sa de Instagram, alături de o fotografie în care sufla într-un tort în formă de inimioară.