Reclamă
Reclamă

Mario Fresh este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. Pe lângă faptul că este foarte talentat, un mare aport la cariera lui l-a avut Alex Velea. Iubitul Antoniei le-a dat aripi multor artiști de la noi, iar Mario și Lino au fost printre puținii pe care i-a găzduit în propria casă. 

Alex Velea știe cât de greu este să răzbești în industria muzicală. Deși acum are o carieră de succes, artistul nu a uitat nicio secundă de unde a plecat. Tocmai de aceea, atunci când a simțit că cineva are talent, nu s-a lăsat până nu l-a ajutat. Mario Fresh știe asta cel mai bine.

Pe vremea când era un puști, Mario a venit la Iași cu dorințe uriașe de a reușit pe plan muzical. Se pare că iubitul Alexiei a fost omul potrivit, la momentul potrivit. Iar asta pentru că Alex Velea a decis să îl ajute și să clădească cu și pentru el o carieră uimitoare.

weekend. Cum descrie Mario Fresh perioada trăită în casa lui Alex Velea. „Mai mult decât idiot”
Social Media

Mario Fresh îi va fi mereu recunoscător lui Velea

Nu doar că l-a luat sub aripa sa la studio, dar l-a luat și la el acasă. Velea nu a ținut cont că poate îi va fi greu, ci și-a asumat responsabilitatea de a avea grijă atât de Mario Fresh, cât și de Lino Golden. La un moment dat, între cei trei s-a produs o ruptură, iar acum nu își mai vorbesc deloc.

Reclamă

Lino Golden și Mario Fresh au declarat că a depășit momentul în care s-au certat cu Alex Velea. Ba mai mult, Mario nu exclude posibilitatea de a colabora pe viitor cu iubitul Antoniei. În plus, atât ei, cât și Lino Golden au un tatuaj care îi va lega mereu de perioada petrecută cu Alex Velea.

Și, de dragul vremurilor bune, artistul și-a amintit cum era în anii în care a stat în casa lui Velea și se simțea precum copilul artistului.

„Când am stat cu Velea în casă, de la 15 până la 19 ani, am fost un copil mai mult decât idiot. Făceam numai idioțenii cu Lino. Plecam de la petreceri în mâini, dezbrăcați.”

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro