Theo Rose poate spune că muzica a ales-o pe ea, nu invers.

Theo Rose nu mai are nevoie de nicio introducere. Artista se bucură în fiecare zi de succes și poate spune că acum culege roadele muncii sale. Vedeta este prezentă pe scenă de la 11 ani, iar zi de zi nu a făcut decât să se dedicii marii sale pasiuni, muzica.

Theo Rose este una dintre puține voci care poate susține că este un artist complet. Talentul este la el acasă în cazul vedetei, iar asta nu poate contesta nimeni. Pentru a demonstra ce poate, Theo nu are nevoie decât de un microfon, iar spectacolul începe.

Multă lume a cunoscut-o pe vedetă odată cu participarea ei la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Totuși, aceea a fost doar o rampă de relansare, căci prezența ei în industria muzicală era mult mai veche. Theo a crescut sub atenta supra veghere a surorii sale mai mari, Raluca.

Raluca Diaconu este interpretă de muzică populară și tot ea a fost cea care i-a insuflat surorii mai mici pasiunea pentru muzică. Theo Rose îi datorează o mare parte din carieră Ralucăi și îi mulțumește de fiecare dată când are ocazia.

Cum arăta Theo Rose în școala primară. Vedeta era talentată de pe-atunci la muzică. VIDEO
Facebook

Theo Rose s-a născut să fie artistă

Acum, Theo Rose este în unul dintre cele mai importante puncte ale carierei sale. Pe lângă succesul ei din muzică, au început să îi bată la ușă și alte proiecte de mare anvergură. Artista ocupă, din toamnă, scaunul de jurat la „Vocea României”. Chiar dacă ia decizii alături de Smiley, presiunea este la fel de mare.

Pe lângă această emisiune, 2022 a culminat pentru Theo Rose cu un rol în serialul „Clanul”. Artista nu este deloc străină de acest domeniu. Înainte de a se apuca serios de muzică, vedeta a vrut să susțină admiterea pentru profilul de actorie.

Din păcate, a întârziat în ziua probei și nu s-a mai putut prezenta la ora stabilită. Totuși, aceasta nu s-a demoralizat și a mers cu capul sus pe mai departe. Theo Rose a fost conștientă de mică de faptul că se pricepe la muzică, iar dovada este acest filmuleț.

@theorose.fp #cute #fyp #foryou #5pasidebine #viral #theorose @theorose ♬ sunet original – theorose.fp

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.