Theo Rose o apreciază foarte mult pe Delia, dar nu se ferește să spună lucrurilor pe nume.

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Deși are o vârstă destul de fragedă, aceasta a reușit să ia față altor artiste mult mai vechi pe piața muzicală. Theo este un exemplu și o sursă de inspirație, dar are și ea, la rândul ei, idolii săi.

Theo Rose a demonstrat până acum că nimeni și nimic nu o poate impiedica să facă ceea ce își dorește cel mai mult. Artista are o legătură specială cu muzica, iar asta se vede de fiecare dată când este pe scenă. Atunci când interpretează o piesă, Theo cântă cu sufletul, iar fanii ei au văzut asta.

Încă de mică, artista a fost înconjurată de familie și de persoane care i-au vrut numai binele. Vedeta a avut grijă să se formeze ca și artist complet și a urmat cele mai bune exemple. În timp ce unii ar spune că Theo și Delia sunt rivale în topuri, artista gândește diferit.

Theo Rose știe că poate cânta orice, oricând. Tocmai de asta, vedeta simte că nu are competiție. Singurul ei adversar este chiar propria persoană. Artista muncește zilnic pentru a deveni cea mai bună versiune a ei și pentru a fi mândră de ceea ce face.

Ce spune Theo Rose despre stilul de viață al Deliei. Jurata de la „X Factor” este într-o continuă vacanță
Facebook

Theo Rose a ocupat și ea, anul acesta, un scaun de jurat

Vedeta a reușit, până, acum performanțe la care alții doar visează. Theo a avut grijă să se ghideze după cei mai buni în domeniu, iar printre aceștia se numără și Delia. Theo Rose era micuță pe vremea când Delia rupea topurile cu piesele ei.

Destinul a făcut ca și ea să ajungă mare și să fie iubită de o țară întreagă. În continuare, Theo Rose este fascinată de adversara ei de la Antena 1 și o apreciază pentru tot ceea ce face. Artista nu a putut să nu remarce stilul de viață al Deliei și cât de mult obișnuiește să călătorească.

„Îmi place maxim viața pe care și-a ales s-o trăiască. Mi se pare tare. Este o modalitate deșteaptă de a fugi de tot și de a te reculege”, a spus Theo Rose.

 

@flory_floo #NikeShesBallin #vaidaflorentina ♬ suono originale – Vaida-Florentina

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.