În ultima perioadă, Ozana Barabancea a trecut prin schimbări radicale. Jurata de la „Te cunosc de undeva” arată mai bine ca niciodată și este foarte mândră de progresul ei. Tocmai de aia, uneori, vedeta preferă să plece din casă fără să se aranjeze prea mult.

CITEȘTE ȘI De nerecunoscut! Cum arăta Ozana Barabancea pe vremea când era concurentă la „Ploaia de stele”. VIDEO

Ozana Barabancea este una dintre cele mai abțioase femei din showbiz. De-a lungul timpului, vedeta s-a luptat cu kilogramele în plus și nu se ferește să recunoască asta. Deși conta mai mult să se simtă bine în pielea ei, la un moment dat, aceasta a decis că este timpul să schimbe ceva la ea.

Ozana nu a stat prea mult pe gânduri și a trecut pragul medicului chirurg. Aceasta a apelat la operația de micșorare de stomac, iar perioada de recuperare nu a fost deloc una ușoară. Acum, după ani de zile de la acea intervenție, vedeta consideră că este cea mai bună decizie pe care a putut să o ia pentru sănătatea și pentru viața ei.

Cum arată Ozana Barabancea fără strop de machiaj. O urmăritoare a suprins-o în trafic. VIDEO Iinstagram

Ozana Barabancea, un exemplu demn de urmat

Jurata de la „Te cunosc de undeva” a topit kilogramele ca prin minune, iar acum, poate spune că este în cea mai bună formă a ei, iar asta se vede, Ozana are mult mai multă încredere în ea și emană asta prin toți porii. Tocmai de aceea, are zile în care preferă să plece de acasă fără să se machieze și nu are nicio problemă cu asta.

Drept dovadă, recent, Ozana Barabancea a fost surprinsă în trafic de una dintre cunoștințele sale. Vedeta se afla în mașina fiului ei, însă ceea ce a atras atenția tuturor este faptul că aceasra nu purta deloc machiaj. Tenul vedetei arată impecabil, iar asta i-a adus aprecieri din partea internauților. Nu multe vedete au curajul să se afișeze fără retușuri, așa că apariția Ozanei a primit multe aplauze virtuale.

@mezzosopranoandreeailie #fyp #foryou @ozanabarabancea9 #car #wow ♬ sunet original – Andreeailieofficial