Anamaria Prodan știe ce trebuie să facă în fiecare minut al zilei.

Anamaria Prodan a muncit toată viața ei pentru a obține ceea ce își dorește. Vedetei i-a plăcut să fie mereu o femeie independentă, așa că a luptat pentru acest statut care nu a fost deloc ușor de obținut într-o lume dominată de bărbați. 

Anamaria Prodan a descoperit rețeta pentru succes. Vedeta aleargă de colo-colo pentru a semna contracte, dar și pentru a participa la evenimentele la care este solicitată. Agenda ei este mereu plină, așa că nu prea are timp de activități extra. Și pentru că programul ei este sufocat cu fel de fel de sarcini în fiecare zi, impresara recunoaște că totul ar fi imposibil dacă nu ar fi organizată.

Programul Aneimaria Prodan este foarte bine structurat, în fiecare zi. Vedeta știe ce urmează să facă în ziua respectivă încă de la primele ore. Sexy impresara își începe programul dis-de-dimineață. Fosta parteneră a lui Reghecampf nu stă să piardă timpul și merge pe premisa că „cine se trezește de dimineață, departe ajunge”.

Cum arată o zi obișnuită din viața Aneimaria Prodan. Programul vedetei este foarte bine organizat
social media

Anamaria Prodan este extrem de organizată

Imediat după ce pleacă de acasă, începe calvarul. Anamaria Prodan este pur și simplu copleșită de activități și de proiecte. Și de parcă astea nu ar fi de ajuns, se mai adaugă și întâlnirile care au loc în toate colțurile Capitalei. Bineînțeles, nimic din toate astea nu ar fi fost posibile dacă Ana nu ar fi avut și o echipă pe cinste.

Vedeta arată mereu ca scoasă din cutie, iar asta se datorează profesioniștilor pe care i-a ales pe sprânceană.  De fiecare apariție de-ale vedetei se ocupă cei mai buni oameni din domeniu, iar asta o ajută foarte mult. În acel fel, Anamaria Prodan reușește să scutească timp prețios pentru alte treburi mult mai importante.

Iar pentru că multă lume s-a întrebat cum de mai poate rezista în acest stres, cam așa arată programul ei într-o zi normală.

„6 dimineața trezire, spălat, aranjat, cât de cât, să nu ies de nebună pe stradă. Mâncăm, de multe ori fac micul dejun. Plec, mă duc la makeup, păr. Pe urmă, începe tăvălugul. Întâlniri la birou, la restaurant. În general, până la 7, 8 seara, totul este planificat din jumătate în jumătate de oră.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.