Daniel Onoriu, în vârstă de 44 de ani, se recuperează acum, după ce a stat în comă aproximativ 55 de zile. Medicii români au reușit să-i salveze viața, după ce nepotul lui Gabi Luncă a suferit o banală operație de micșorare a stomacului efectuată în Turcia. Despre toate clipele grele prin care a trecut, Daniel Onoriu a vorbit la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Daniel Onoriu, campion național la motociclism viteză, și-a văzut moartea cu ochii la finalul anului trecut. Nepotul lui Gabi Luncă a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgență Floreasca, după ce a suferit o operație de micșorare a stomacului la o clinică particulară din Turcia. Din cauza complicațiilor, el a fost în comă indusă timp de 55 de zile, la Terapie Intensivă, la Spitalul de Urgență Floreasca. La începutul lunii martie, el a fost externat din spital.

Daniel Onoriu merge mai des la biserică după ce a fost la un pas să moară

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, Daniel Onoriu a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre lupta pe care a purtat-o pentru propria viață. Bărbatul a recunoscut că decizia de a-și opera stomacul a fost una total neinspirată. Mai mult de atât, el a decis să meargă la biserică pentru a se ruga pentru sănătatea lui.

„Dacă nu voia Dumnezeu să trăiesc, acum aş fi fost în mormânt. Problema a fost că nu s-a cusut bine stomacul, nu ştiu exact. Am stat 55 de zile în comă şi 100 de zile la Terapie Intensivă. Când mi-am dat seama ce mi s-a întâmplat, am început să plâng ca un copil. Niciodată în viaţa mea, pentru nimic în lume, nu m-aş mai băga.

Acum mi-e foarte greu să merg, fac câţiva paşi pe secundă şi să mănânc mi-e greu. Acum am 71 de kilograme de la 114. M-am pocăit, merg la biserică de două ori pe săptămână să mă rog la Dumnezeu că trăiesc, nu pot să stau în genunchi, că mă dor picioarele. Aş vrea din toată inima să schimb ceea ce s-a întâmplat, să nu fi mers acolo, dar nu se poate”, a declarat Daniel Onoriu, în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

foto: captură PRO TV

Vrea să dea în judecată clinica din Turcia

Daniel Onoriu s-a gândit să-i acționeze în instanță pe doctorii turci care l-au măcelărit. Fostul pilot de raliuri a luat legătura deja cu cei mai buni avocați și au introdus plângere penală la Parchet. În curând, vor fi stabilite și daunele pe care acesta le cere.

„Procesul nu va fi unul ușor. Avocatul Daniel Gaspar a introdus plângere la Parchet. Nu am cerut încă daune. Urmează! Slavă Domnului, Daniel este mai bine, sunt progrese vizibile de la o săptămână la alta”, a declarat Izabela Onoriu, soția acestuia, pentru Click!