Daniel Onoriu redescoperă viața după momentele grele prin care a trecut. După un total de 105 zile pe patul de spital, dintre care 55 în comă, pilotul încearcă să se recupereze. Acesta a plecat într-o vacanță în Egipt alături de familie și se bucură, din nou, de viață.

Daniel Onoriu a trecut prin clipe de groază și a ajuns pe patul de spital. Toate problemele acestuia au început atunci când a mers în Turcia pentru o intervenție de micșorare a stomacului. Însă, lucrurile nu au mers așa cum trebuie, iar pe data de 3 decembrie 2021, pilotul de raliu a ajuns la Spitalul Floreasca din Capitală, cu hemoragie internă masivă, în stare gravă. Acesta a stat 55 de zile în comă.

Acum, Daniel Onoriu și-a revenit, a fost externat și a plecat într-o vacanță bine meritată alături de familie. Pilotul se află în Egipt, acolo unde se relaxează, face plimbări lungi, dar și ședințe de înot, care îl ajută să-și refacă musculatura atrofiată.

„A stat 55 de zile în comă, vă dați seama, și mușchii i s-au atrofiat. Se întoarce vineri, e plecat cu toată familia Onoriu. Toți suntem alături de el, și sperăm să se recupereze cât mai repede. Este și fratele meu acolo și soția lui Daniel!” , a declarat Rebeca Onoriu, potrivit Click.ro.

Daniel Onoriu, viața după 55 de zile de comă! Pilotul se recuperează greu, dar a bifat prima vacanță alături de familie
Facebook

Daniel Onoriu, proces de recuperare anevoios

Toate lucrurile prin care a trecut au lăsat urme adânci asupra lui Daniel Onoriu. Deși acum se află în afara oricărui pericol, pilotul nu se poate întoarce la viața lui. Mușchii i s-au atrofiat și nu poate merge singur. Pilotul urmează un proces de recuperare, care nu este tocmai ușor.

„E un proces de recuperare anevoios. Fac ședințe de kinetoterapie însoțite de masaj medical, zilnic, sub supraveghere medicală. Când stau în picioare, îmi tremură tot fundul, inclusiv picioarele.

Am stat 55 de zile în comă și 105 zile în pat. Am slăbit mult. Sunt în legătură permanentă cu doctorii. Sunt ascultător și urmez sfaturile medicilor, pe care le respect cu strictețe!”, a declarat Daniel Onoriu.