La mai puțin de o săptămână după ce a devenit mămică, Katy Perry a împărtășit cu fanii săi primele imagini după naștere. Daisy Bove Bloom a adus multă bucurie în viața părinților săi, fiind așteptată cu multă dragoste de aceștia.

Katy Perry și Orlando Bloom sunt cei mai fericiți părinți din lume. Fiica lor este sănătoasă și plină de viață, iar ei pot spune în sfârșit că au o familie completă.

Micuța Daisy este primul copil pentru Katy. Cântăreața trăiește pentru prima dată în viață această experiență. Așadar, este de înțeles dacă pentru o perioadă va fi absentă de pe rețelele de socializare.

Toți cei care au deja copii știu mai mult ca sigur cât de obositoare sunt primele luni de viață ale micuților. Nopțile nedormite, precum și emoțiile și grija de care bebelușii au atât de multă nevoie de adună și devin epuizante. Această perioadă este cu atât mai grea pentru mămicile care alăptează, deoarece pe lângă toate aceste eforturi, se mai adaugă și acest aspect.

Cum arată Katy Perry după ce a născut. Imaginile sunt uimitoare

Katy Perry pare mai obosită ca niciodată

Așadar, în acest context a ales și Katy Perry să își posteze prima fotografie după naștere pe Instagram. Echipată cu lengerie intimă de graviduțe, precum și cu un sutien special pentru alăptare, vedeta și-a etalat cearcănele și corpul.

Cu toate că în imaginea postată se vede clar faptul că Katy este epuizată din cauza ultimelor zile, fanii nu ar trebui să se alarmeze. Cel mai mare vis al ei a fost să devină mămică, așadar suntem mai mult decât convinși de faptul că este în culmea fericirii. Oboseala și stresul sunt normale, iar vedeta se va adapta în curând.

Katy și Orlando au devenit părinți în data de 26 august. Anunțul a fost făcut cu ajutorul celor de la UNICEF, care au dorit să transmită un mesaj foarte important. Venirea lui Daisy Dove pe lume a fost un prilej pentru a atarge atenția asupra faptului că nu toate femeile din lume se bucură de o asemenea naștere. Așadar, cele două vedete, ambasadori ai organizației, au deschis o strângere de fonduri pentru această cauză.