Răzvan Simion a trăit mereu în lumina reflectoarelor, dar viața personală a ținut-o departe de ele. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a avut un istoric amoros destul de interesant și, deși toată lumea îl știe cu Lidia Buble și cu Daliana, colegul lui Dani a fost căsătorit și cu Diana.

Răzvan Simion este un gentleman în adevăratul sens al cuvântului. Matinalul a ținut departe de ochii curioșilor relațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului. Prezentatorul a lăsat ca fanii să vadă în doze mici ceea ce se întâmplă în spatele ușilor închise. Astfel, a ajuns la concluzia că o relație trăită în intimitate este una fericită.

Înainte să le întâlnească pe Lidia Buble și pe Daliana Răducan, Răzvan Simion a fost căsătorit. Împreuna cu Diana, prezentatorul are doi copii, pe Ianca și pe Tudor. Răzvan a păstrat o relație foarte bună cu mama copiilor lui și comunică foarte des. Ba mai mult, Diana a făcut cunoștință și cu Daliana, semn că nu există resentimente între cei doi.

Cum arată, în prezent, fosta soție a lui Răzvan Simion. Diana și-a refăcut viața alături de un om de afaceri
Instagram

Răzvan Simion a divorțat în 2015

Diana a înțeles că fostul ei partener și-a refăcut viața și fix asta a făcut și ea. Femeia a început un nou capitol alături de iubitul ei, un cunoscut om de afaceri din Timișoara. Cei doi par mai fericiți ca niciodată și nu ratează nicio ocazie pentru a le arăta asta și urmăritorilor lor.

Răzvan Simion trăiește și el o frumoasă poveste de dragoste alături de Daliana. Prezentatorul și arhitecta se iubesc de mai bine de un an, iar relația lor pare mai solidă ca niciodată. Răzvan este îndrăgostit până peste cap de iubita lui. Mai mult, într-un podcast mai vechi, aceasta a declarat că nu exclude posibilitatea de a se căsători a doua oară.

Recent, Răzvan și Daliana au mers împreună cu delegația României la „Eurovision”. Cei doi au fost invitați de onoare și, deși știu ce s-a întâmplat, niciunul dintre ei nu a comentat incidentul cu voturile.