Puya nu mai are nevoie de prea multe prezentări.

Concurentul de la „America Express” are în spate o carieră longevivă în domeniul muzical și nu există persoană care să nu fi auzit, măcar, o piesă de la el. Deși în melodiile sale este extrem de dur, în realitate, Dragoș este un familist convins.

Puya a fost o reală surprinză pentru telespectatorii „America Express”. Artistul care cânta mereu despre duritatea cartierelor și despre situațiile grele din România s-a dovedit a avea un suflet de aur. Nu a existat moment în competiția de pe „Drumul Aurului” în care să nu fi fost impresionat de oamenii pe care i-a întâlnit în cale. Ba chiar pe unii dintre ei i-a și ajutat, așa cum a știut el mai bine.

Puya a dovedit că este un soț minunat, chiar dacă au mai existat momente tensionate cu soția lui, Melinda. Artistul a fost mereu partea calmă din situație. Dragoș aplana conflictele și nu punea paie pe foc în certurile cu soția lui. Și fix pentru această latură a sa și-a făcut o casă la țară. Departe de tot ceea ce înseamnă mediul urban, artistul se simte cel mai bine.

Cum arată casa lui Puya de la țară. „Am făcut-o din mândrie națională”
captură video

Puya este foarte modest

La țară, Puya se simte foarte bine. Deși casa nu este deloc una modernă, se pare că tocmai asta a fost ideea atunci când a decis să o treacă în portofoliu. Artistul a declarat că asta ar putea fi o lecție pentru toți cei care aleargă după case scumpe, la oraș, pentru care se îndatorează ani de zile.

Soțul Melinde vrea să se mulțumească și cu puțin. Atunci când se plictisește de vila din oraș și vrea să se conecteze cu natura, știe unde trebuie să se ducă. Vecinii de la țară ai lui Puya sunt foarte mândri și îl apreciază pe artist, dar și pe familia acestuia.

„Casa este din lut şi aşa o să rămână. Vreau să le arăt orăşenilor şi ţăranilor veniţi pe la oraş că nu tot ce este vechi este şi prost şi ce e nou e bun. Cu tot respectul pentru Buhnici, casele noastre astea tradiţionale, un pic aranjate, te ţin 100 de ani şi costă foarte puţin în comparaţie cu noutăţile în materie de construcţii. Vreau să demonstrez că nu e musai să te bagi dator 30 de ani ca să-ţi iei 40 mp în Bucureşti. Poţi să stai liniştit la ţară într-o casă de maximum 25.000 de euro, cu cât spaţiu vrei.

Am făcut-o din mândrie naţională, dacă vrei. Sincer, Casa Puymici nu e un proiect, nu e un vlog. E mai degrabă o chestie făcută aşa în pur stil sălăjenist. Am făcut-o de-al dracu, na! M-am săturat de lozinca asta cu să ne luăm ţara înapoi. Am făcut ceva bănuţi, am ţară de vânzare. E, uite că o iau înapoi! Sunt banii mei băgaţi acolo. Eu muncesc la recondiţionare (mă mai ajută şi soacră-mea) şi eu vreau să îmi duc copiii la ţară. Să vadă şi ei cum e, că nimeni nu mai are rude la ţară”, a povestit Puya despre căsuţa lui de la ţară.