Puya demonstreză că este soțul perfect.

Puya și Melinda au fost una dintre cele mai plăcute surprize de la „America Express”. Ambii s-au lăsat descoperiți de către cei de acasă și au lăsat la vedere vulnerabilitățile din cuplu. După ce au părăsit competiția, fanii au fost foarte mândri de parcursul celor doi.

Puya este unul dintre artiștii cu ștate vechi pe scena muzicală din România. Dragoș are în portofoliul său zeci de hituri și piese care încă mai fac senzație. Anul trecut, acesta a acceptat una dintre cele mai mari provocări din viața lui și anume, aceea de a pleca în „America Express”. Și cum o asemea competiție cere un partener pe măsură, artistul a plecat cu nimeni alta decât soția lui.

Puya o respectă enorm pe Melinda, iar fiecare gest de-ale sale au confirmat asta. Așa cum era de așteptat, competiția i-a adus și în momente critice în care au ieșit la suprafață nervii și vorbele dure. Însă, ceea ce a contat cu adevărat a fost faptul că cei doi au depășit totul cu bine la finalul zilei.

Cum a reacționat Puya când s-a urcat pe scenă o fană. Melinda are toate motivele să fie mândră!
social media

Puya este fidel până la capăt

Puya și Melinda au fost una dintre echipele preferate ale celor de acasă și nu este deloc surprinzător motivul. Cei doi nu au apelat la nicio mască și nici nu au vrut să se comporte cum nu le stă în fire, doar pentru a da bine pe cameră. Tot datorită competiției „America Express”, fanii au avut ocazia să descopere un alt Puya, diferit de ceea ce știau.

Artistul este un familist convins și ține mai mult decât la orice pe lumea asta la soția și la fetițele lui. Deși are mii de fane, ochii și inima lui sunt tot la Melinda. Puya i-a convins pe toți de asta atunci când pe scenă, într-un club, alături de el a urcat o domnișoară. Artistul nu a fost deloc impresionat și a pus-o imediat la punct.

„Oprește piesa un pic, două secunde! Dacă o vezi pe aia mică, neagră, aia-i nevastă-mea. N-ai cum să dansezi cu mine. E imposibil! Lasă-mă că știu să cânt singur, fără dansatoare!”, a spus Puya.

@postolachi.ana In a world full of PIQUE be a PUYA #puya #pique ♬ sunet original – Ana-Maria Postolachi

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.