Dorian Popa nu s-a ascuns niciodată de fani și și-a recunoscut cu mândrie originile.

Dorian Popa se numără printre puține vedete care au avut curajul să se prezinte în fața fanilor 100% real. Vloggerul a preferat să fie transparent cu cei care îl urmăresc. Artistul și-a pus viața pe tavă și când i-a fost bine, dar și când i-a fost mai puțin bine.

Dorian Popa este recunoscut pentru sinceritatea de care dă dovadă, iar asta a prins mereu foarte bine la public. Artistul nu s-a ascuns niciodată și a subliniat, de fiecare dată când a avut ocazia, evoluția lui. În momentul de față, vloggerul trăiește viața la care a visat mereu, dar nu a uitat nicio secundă de unde a plecat.

Cei care îl urmăresc pe Dorian de ani buni, sigur au aflat o mare parte din viața lui. Vloggerul i-a purtat pe urmăritorii lui peste tot, inclusiv la Constanța, în orașul lui natal. Lui Dorian nu i-a fost rușine să prezinte și apartamentul în care a locuit înainte de a deveni celebru.

Cum arată casa în care a copilărit Dorian Popa. Nici vorbă de luxul și opulența de acum! VIDEO
Facebook

Camera lui Dorian Popa a rămas neschimbată

Copilăria lui Dorian nu a fost deloc una lipsită de probleme. Aceasta împreună cu fratele lui au fost crescuți de către Mamișor. Mama artistului a decis să divorțeze de soțul ei, iar de atunci, a urmat o perioadă destul de dificilă, mai ales din punct de vedere emoțional.

Cu timpul, Dorian și-a dat seama că el este bărbatul din casă și a ajutat-o așa cum a putut pe Mamișor. În prezent, cei doi au o relație extraordinară, iar asta se vede cu ochiul liber. Artistul îi mulțumește mamei sale ori de câte ori are ocazia și îi face toate mofturile.

Dacă cu mama lui are o relație excepțională, cu același lucru s-a putut spune și despre cea cu tatăl său. Deși acesta s-a stins din viață, Dorian nu l-a iertat pentru gafele pe care le-a comis față de el.

@bighaznr1 #dorianpopa#hatzjohnule ♬ sunet original – BigHaz

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.