Ana Baniciu a avut ocazia să trăiască aventura vieții ei. Acum câțiva ani, vedeta a spus „da” propunerii de a participa la „Asia Express” și poate spune că a fost cea mai bună decizie pe care o putea lua. Pentru tot ceea ce a trăit departe de casă, Ana îi este foarte recunoscătoare și Ralukăi, coechipiera ei din „Asia Express”.

Ana Baniciu este dovada vie că dacă îți dorești ceva suficient de mult, acel lucru se poate întâmpla. Fata lui Mircea Baniciu și-a dorit să participe la primul sezon „Asia Express” și, după lungi insistențe și puțin noroc, a plecat în competiția vieții ei. Ana nu s-a gândit nicio secundă la premiul pus în joc, ci doar la experiență și la momentele unice pe care le putea trăi pe continentul asiatic.

Cum a reacționat Mircea Baniciu când a aflat că fata lui pleacă în „Asia Express”. „Îți dau eu banii ăia... ”
a1.ro

Ana Baniciu a plecat de acasă fără acordul lui Mircea Baniciu

Pe cât de entuziasmată era ea, pe atât de îngrijorată era familia. Ana Baniciu a povestit cum tatăl ei și-a făcut tot felul de scenarii și cum încerca să o convingă să nu plece. Mai mult, Mircea Baniciu ar fi fost dispus să îi ofere fiicei sale bani, doar ca să nu o știe plecată departe de casă. Ana nu a dat înapoi și a vrut să le demonstreze tuturor că este puternică și ambițioasă.

„Tata mi-a zis: Câți bani îți dau? Că ți-i dau eu, numai ca să nu pleci. Lui îi era frică că o să fie stil „Big brother” și că o să mă filmeze când mă spăl. El nu știa proiectul. Când a auzit că este reality show, mi-a spus din prima să nu mă duc. Eu le-am spus <<Băi, fraților, voi nu înțelegeți, asta este șansa mea. Nu există! De data asta, eu, Ana Baniciu, nu v-am mai întrebat pe voi dacă să mă duc sau nu. Eu mă duc! Chit că mă dați dispărută, eu am plecat, vă pup!>>

E foarte ciudat că eu spun asta. Cred că ai mei m-au descoperit mult mai mult ca om în emisiune. Cred că m-am descoperit eu pe mine în emisiune. Eu fiind minionă, cred că ai mei nu au văzut, de fapt, ce zace în mine. Nu au avut ocazia să vadă asta. Tata a fost foarte emoționat. Țin minte că l-am sunat în seara în care am câștigat, eram pe camera de la calculator și a început să plângă.”, a spus Ana Baniciu în podcastul lui Radu Țibulcă.