Ana Baniciu și Raluka au scris istorie la „Asia Express”. Cele două au plecat pe nepusă masă și au reușit să vină acasă cu marele premiu. Fără doar și poate, competiția le-a testat limitele, dar le-a și ajutat să lege o frumoasă relație de prietenie. Cele două au rezonat foarte bine pe parcursul emisiunii, chiar dacă nu se cunoșteau prea bine înainte de plecarea din țară.

Ana Baniciu nu va uita niciodată aventura vieții ei. „Asia Express” a fost emisiunea care a adus-o pe vedetă, din nou, în fața fanilor. Lumea era obișnuită cu Ana ca fiind acea minionă firavă și retrasă. Departe de casă, Ana a demonstrat că este capabilă de multe lucruri și că nu are limite. Alături de Raluka, fata lui Mircea Baniciu a ieșit învingătoare în primul sezon de „Asia Express”.

Cum a ajuns Ana Baniciu la „Asia Express”. Vedeta a încercat tot posibilul să ajungă în atenția Monei Segall. „Eram un nimeni în drum”
Youtube

Ana Baniciu, de pe lista de așteptare la prima câștigătoare „Asia Express”

Parcursul Anei până la plecarea în „Asia Express” a fost unul foarte interesant. Artista aflase de acest proiect al Antenei 1, dar nici vorbă să fie pe lista prioritară de concurenți. Ana Baniciu a încercat în fel și chip să ajungă la Mona Segall, producătoarea „Asia Express”. Vedeta a vorbit cu un prieten să o recomande, iar după lungi isistențe, a reușit să fie doar pe lista de așteptare. Despre întregul episod care i-a schimbat viața, Ana Baniciu a vorbit la podcastul lui Radu Țibulcă.

„La început de an am aflat că Mona Segall organizează un proiect care o să se țină departe de România și că o să fie reality show.  Asta era tot ce știam. Pe Mona nu o știam, nu aveam cum să mă agăț. Eu voiam să o sun pe femeie și să o rog. <<Mona Segall, te rog din suflet să ma iei și pe mine>>. Eu, care în momentul ală eram nimeni în drum. Eu nu aveam o notorietate. Îți dai seama că Mona Segall își dorea să ia niște oameni cu notorietate la maxim pentru primul sezon al unei emisiuni care a costat milioane.

Tot anul, eu mi-am proiectat asta și mă gandeam ce-o mai fi cu emisiunea lui Mona. Mi-a zis George că nu are cu ce să mă ajute că echipele sunt deja făcute. Lista era deja făcută. Atunci chiar a fost momentul în care mi-am luat gândul. Ideea că cineva, știu persoana, dar nu o să zic numele, trebuia să plece în locul nostru. Erau două fete, n-au mai putut să plece din motive personale. Ei, în disperare, pentru că se pleca mâine, au început să sune și telefonul s-a oprit la noi.”, a declarat Ana Baniciu la podcastul „Vin de-o poveste”.