Cătălin Moroșanu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este cel mai cunoscut luptător de K1 din România și nu duce deloc lipsă de fani. „Moro” se bucură, în prezent, de faimă și succes, însă copilăria lui nu a fost deloc una roz. Sportivul a recunoscut că a trăit clipe de coșmar în liceu din cauza colegilor.

Toată lumea îl știe pe Cătălin Moroșanu ca fiind unul dintre cei puternici luptători K1. Spiritul său de invingător, dar și modul de a fi l-a ajutat să ajungă imediat la inimile celor de acasă. De cele mai multe ori, vedeta a preferat să fie recunoscut datorită carierei și nu datorită poveștilor de viață, care nu sunt deloc puține.

Nu multă lume știe că perioada copilăriei și cea a adolescenței au arătat total diferit față de prezent. Din toate punctele de vedere. Cătălin Moroșanu nu are deloc băiat popular in clasă ci, din contră. Luptătorul K1 a mărturist că a fost victima bullyingului în școală, iar colegii râdeau constant de el.

Cum a primit Cătălin Moroșanu porecla „Moartea din Carpați”. Inițial, nu a fost deloc de acord cu ea social media

Cătălin Moroșanu, recunoscut în toată lumea

După ce a depășit acea perioadă, Cătălin a primit porecla „Moartea din Carpați”. Cel care a făcut această alăturare de cuvinte a fost Radu Pietreanu, fostul membru de la „Vacanța mare”. Prima dată când a auzit acest apelativ, nu a fost deloc încântat de el. Apoi, cu timpul, și-a dat seama că asocierea este una cât se poate de benefică pentru el.

Moroșanu a conștientizat că, peste tot pe unde se va duce, lumea îl va recunoaște ca fiind din România. Iar asta pentru că în componența apelativului său are referința la munții Carpați.

„La început nu mi-a plăcut când mi-au spus «Moartea din Carpați». Eram student la facultatea de drept și când am ajuns la cursuri, după ce a apărut reportajul la televizor, colegii se uitau straniu la mine”, a spus Cătălin, potrivit playtech.ro.