Concursul i-a dat mari bătăi de cap la capitolul supraviețuire

Cunoscutul pugilist a câștigat primul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Cătălin Moroșanu a fost cel care a obținut titlul de „Regele Junglei”, urmat de Dorian Popa și Ruby. El și-a amintit că experiența prin care a trecut a fost extrem de dificilă, mai ales pentru că mâncarea îi lipsea cu desăvârșire. 

Au fost cele mai dure zile din viața sa

Cătălin Moroșanu a dezvăluit că provocarea pe care a acceptat-o în urmă cu câțiva ani nu o va uita prea curând. Cele 21 de zile pe care le-a petrecut în Africa au fost cele mai negre din viața sa. Mai mult decât atât, el a susținut că a slăbit nu mai puțin de 12 kilograme în acea perioadă.

„Amintirile sunt destul de dureroase, în sensul că a fost o experiență foarte grea. Dacă este să compar, cele 21 de zile, căci acum nu știu ce format este, au fost cele mai grele din viața mea.

Nu aveai mâncare, nu aveai nimic. Aveam un pumn de orez și un pumn de orez. Nici sare, nici zahăr. În 21 de zile am slăbit 10-12 kilograme. Pentru mine a fost un șoc. La Survivor mai ai cocos, aici nu ai nimic. Foarte greu a fost”, a declarat Cătălin Moroșanu pentru Ego.

Amintiri dureroase din cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Cătălin Moroșanu a făcut mărturisiri
Arhivă presă

Totodată, luptătorul a mărturisit că dacă ar mai avea oportunitatea de a merge într-un nou sezon, cel mai probabil ar accepta. Însă, cu siguranță s-ar gândi de vreo 2-3 ori înainte de a oferi un răspuns final.

Important pentru viitorul câștigător este susținerea de acasă, spune Cătălin Moroșanu. La capitolul supraviețuire, pugilistul afirmă că show-ul se aseamănă foarte mult cu „Survivor România”.

Este vorba despre acomodarea propriei existențe într-un grup, chiar dacă nu lupți împotriva cuiva. Lipsa de hrană și condițiile de trai ar putea fi un impediment major pentru unii concurenți, însă adaptarea este complet necesară pentru a putea supraviețui.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii