Inna și Deliric au făcut pasul cel mare.

Deși mai este drum lung până la căsătorie, cei doi și-au promis, simbolic, că vor rămâne unul lângă celălalt. Rapperul nu a mai pierdut timpul și a cerut-o de soție pe iubita lui la finalul anului trecut. Dincolo de însemnătatea momentului, bijuteria este una cu totul și cu totul specială.

Inna a muncit ani întregi pentru a-și vedea visul îndeplinit. Atunci când a pășit în industria muzicală, bruneta habar nu avea ce planuri are destinul cu ea. Artista a dat lovitura pe plan internațional, iar de atunci a atras succesul ca un magnet. Și, pentru ca rețeta să fie completă, norocul i-a surâs și pe plan sentimental.

Inna se iubește de mai bine de trei ani cu Deliric. Cei doi se cunoșteau demult, mai ales că activează în aceeași industrie și s-au întâlnit mereu pe la evenimente. Niciunul dintre ei nu s-a gândit că din colegi de breaslă vor ajunge iubiți. Acum, relația lor este foarte solidă și se pare că au planuri serioase.

Inna vrea să îmbrace rochia de mireasă

La aproape o lună de când a fost cerută de soție, Inna le-a povestit tuturor cum a decurs întreaga „operațiune” a lui Deliric. Artista se afla în străinătate la trecerea dintre ani. A urcat pe scenă de Revelion și se aștepta ca lucrurile să decurgă normal. Vedeta a precizat că nu s-a așteptat nicio secundă ca iubitul ei să-și ia inima-n dinți.

Cum a fost cerută Inna în căsătorie. Deliric s-a implicat 100% în crearea inelului de logodnă
social media

Deliric a glumit de multe ori pe tema acestui subiect. Ba mai mult, din vară, împreună cu o echipă de specialiști s-a tot gândit la cum să arate inelul de logodnă. Nu a vrut ca bijuteria să fie una banală, ci a simțit nevoia de a-și pune amprenta asupra inelului pe care partenera lui îl va purta o viață întreagă. Și chiar i-a ieșit de minune.

„A fost o surpriză și pentru mine, nu doar pentru voi, chiar nu mă așteptam. A venit într-un moment în care eram supărată din cauza stării de sănătate a bunicii mele, foarte tristă, pentru că știam ce urmează, și cererea în căsătorie a fost fericirea supremă.

Practic, un rollercoaster emoțional. Dar e fericire pură când vine un astfel de gest de dragoste de la omul pe care îl iubești și alături de care te vezi pentru tot restul vieții.”, a spus Inna, în exclusivitate, pentru viva.ro.