Inna și Deliric sunt, oficial, logodnici.

Inna și Deliric formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi. Deși sunt împreună doar de trei ani, cei doi parcă se cunosc de o viață. Artiștii rezonează foarte bine pe toate planurile și nu este de mirare că se gândesc să își ducă relația la nivelul următor. 

Inna poate spune că este o norocoasă că l-a întâlnit pe Deliric. Artista are un program destul de încărcat și de haotic, așa că nu i-a fost deloc ușor să își găsească sufletul pereche. Însă, destinul a lucrat pentru ea, iar Deliric a apărut la momentul potrivit. În prezent, cei doi trăiesc o iubire despinsă din povești și totul este numai lapte și miere la ei acasă.

Deliric s-a convins de faptul că vrea să își trăiască tot restul vieții alături de Inna. Astfel, pentru a nu mai pierde timpul, artistul și-a luat inima-n dinți și a cerut-o de soție. Artista a fost copleșită de gestul lui Deliric, iar răspunsul nu avea cum să fie altul decât cel pozitiv. Acum, cu inelul pus pe degetul partenerei sale, artistul se gândește să facă și următorii pași.

Deliric și Inna, gata să facă pasul următor. Artistul este pregătit să devină tătic
Social Media

Deliric și Inna s-au axat doar pe carieră

Inna și iubitul ei par destul de tradiționali atunci când vine vorba de întemeiatul unei familii. Artiștii nu se grăbesc, lasă lucrurile să decurgă de la sine, dar se gândesc mereu și la acest pas. Deliric a afirmat, la un moment dat, mai în glumă, mai în serios, că s-a gândit de multe ori și la acest aspect. Însă, înainte de a avea copii, a vrut să pună la punct mai multe detalii.

Rapperul a declarat că a muncit din greu pentru a se asigura că viitorii lui copii vor avea tot confortul. Artistul nu a vrut să devină tătic și să-și întâmpine copiii într-o garsonieră. Tocmai de aceea, acum, că vila este pregătită, cei care mai lipsesc sunt copiii.

„Intrând în acest joc al maratonului după bani, n-am mai făcut copii. O să fac probabil la un moment dat… Dacă am copil de 5 ani la 68 de ani… La 63 probabil ajung să fac, gata, acela e momentul!”, a spus Deliric pentru viva.ro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.