Pe zi ce trece, Giulia și Vlad sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă de la noi. Cei doi și-au trăit mereu povestea de iubire departe de blițurile paparazzilor, iar ăsta pare că a fost secretul longevității lor.

Giulia a fost mereu în atenția publicului. Artista a cântat pe cele mai mari scene din țară în trupa Candy, dar și solo, mai târziu. Destinul a făcut ca sufletul ei pereche să nu fie tot artist, ci să fie un om care să o susțină în toate. Vlad Huidu a apărut în viața vedetei exact atunci când avea cea mai mare nevoie.

Între cei doi a fost dragoste la prima vedere. Giulia și Vlad nu au avut nevoie de prea multe dovezi pentru a-și da seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. Cei doi au ieșit la multe întâlniri pentru a se cunoaște mai bine. Cuplul nu și-a oficializat relația din prima, ci a vrut să fie un lucru cert între ei.

Cum a decurs prima întâlnire dintre Giulia și Vlad Huidu. Artista a dat totul din casă
Instagram

Giulia Anghelescu, sinceră cu fanii ei

Giulia Anghelescu își mai amintește și acum cum a decurs prima ei întâlnire cu actualul ei soț. Cei doi nu s-au încadrat în niciun tipar, ci, din contră. Artista l-a chemat pe Vlad la ea acasă și la așteptat ca o viitoare iubită perfectă. Vedeta a intrat în bucătărie și a gătit pentru Vlad paste.

„Paste cu ton am mâncat la prima întâlnire că le-am făcut eu. Prima întâlnire a fost direct acasă la mine. Nu cred că trebuia să zic asta. Ne-am întâlnit și am mâncat o porție de paste”, a povestit Giulia.

În prezent, Giulia și Vlad Huidu sunt mai fericiți ca niciodată. Relația lor este foarte deschisă și au ajuns în punctul în care nimeni și nimic nu poate să-i dezbine. Vlad a fost mereu alături de partenera ei și a susținut-o în tot ce a vrut să facă pe plan profesional și nu numai.

Chiar dacă nu mai este activă din punct de vedere muzical, Giulia și-a găsit alte pasiuni. La un moment dat, aceasta a cochetat cu televiziunea și a prezentat o emisiune la Prima TV.

@video.clipuri1 #julia #sosurileiuti #sosurilepicante #fypシ #fy #2022 #videoclipuri1 #lamaruta #protvromania ♬ original sound – videoclipuri1

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.