Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au împlinit un deceniu de relație.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu sunt mai îndrăgostiți pe zi ce trece. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste ca în filme, iar relația lor pare mai solidă ca niciodată. Evident, nicăieri nu este numai lapte și miere, dar cuplul știe cum să treacă peste orice obstacol împreună.

Giulia Anghelescu se află de mică în lumina reflectoarelor. Vedeta a cochetat mult timp cu muzica și a lansat unele dintre cele mai mari hituri din industrie. La un moment dat, aceasta a simțit nevoia de a lua o pauză de la cântat. Se pare că vedeta s-a oprit la timp, fiindcă în viața ei a apărut Vlad Huidu.

Giulia și Vlad au o poveste de dragoste demnă de scenariul unui film. Deși s-a speculat foarte mult pe baza iubirii dintre ei, cei doi au demonstrat că sentimentele lor sunt mai puternice decât orice. Artista și soțul ei se completează de minune pe toate planurile, iar acesta este un mare avantaj pentru ei.

Giulia Anghelescu, o soție asumată. Vedeta a recunoscut că este cicălitoare cu partenerul ei
Facebook

Giulia este de părere că femeile sunt mult mai dificile decât bărbații

Giulia Anghelescu nu poate spune că a găsit rețeta fericirii, dar a găsit formula care funcționează pentru ea. De mai bine de 10 ani de când este cu Vlad, Giulia nu a avut niciodată parte de momente pe care să simtă că nu le poate depăși. Vlad a fost mereu alături de ea și a susținut-o în tot ce a vrut să facă, personal sau profesional.

Giulia a recunoscut că este o femeie destul de pretențioasă, dar care știe să lase de ea. Artista și-a asumat de fiecare defectele și încearcă să le corecteze. Vedeta consideră că Vlad îi este de foarte mare ajutorul în acest proces, care nu este deloc unul ușor.

Artista nu s-a ferit să recunoască că este o persoană destul de cicălitoare, dar nu neapărat în sensul rău al cuvântului. Giulia vrea să aibă, mereu, totul sub control și se asigură că familiei sale nu îi lipsește nimic.

@video.clipuri1 #giulia #interviu #fy #foryou #2022 #videoclipuri1 #bucuresti ♬ original sound – videoclipuri1

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.