După mulți ani în care a fost singură, Irina Rimes și-a găsit fericirea alături de David Goldcher.

Irina Rimes iubește și este iubită. Artistei îi merge bine pe toate planurile, iar asta nu o face decât să fie în al nouălea cer. Irina l-a cucerit iremediabil pe francezul David Goldcher, iar familia și apropiații abia așteaptă să o vadă în fața altarului cu el.

Irina Riems este una dintre cele mai sensibile artiste de la noi. Aceasta a reușit să cucerească publicul din România cu sinceritatea versurilor sale și nu numai. În prezent, aceasta se bucură de succes mai mult ca niciodată și a pregătit multe suprize pentru cei care iubesc muzica ei.

Irina Rimes a trecut prin mai multe relații eșuate până l-a întâlnit pe David. Cu ani în urmă, artista a fost căsătorită cu Andi Bănică. Din păcate, relația lor nu a avut un final fericit, iar cuplul a decis să meargă pe drumuri separate. Irina a recunoscut că decizia de a se căsători a fost una destul de pripită, dar nu regretă. Fiecare alegere pe care a făcut-o a maturizat-o și mai mult.

Cum a dat-o pe spate iubitul Irinei Rimes pe mama artistei. „Pe el poți să-l păstrezi”
Facebook

Irina Rimes nu se grăbește să se căsătorească

Când credea că nu mai există dragoste adevărată, a apărut în viața ei David Goldcher. David nu este deloc străin de lumina reflectoarelor. Francezul este un artist foarte apreciat peste hotare, iar pasiunea pentru muzică este unul dintre punctele comune cu Irina Rimes.

Între cei doi există o conexiune puternică și se completează de minune pe toate planurile. Artista a făcut mult timp naveta între România și Franța doar pentru a petrece mai mult timp cu partenerul ei. A fost valabil și inversul situației, în care David a venit și a petrecut mult timp acasă la artistă, în Moldova.

David a reușit să o convingă și pe mama Irinei că el este alesul fiicei sale. La un moment dat, acasă la artistă au venit multe rude pe care a vrut să le conducă la plecare. David, neștiind limba română, a preferat să rămână în casă. Când Irina și mama ei s-au întors în casă, iubitul artistei deja strânsese masa și spălase și toate vasele.

 

@diana.blogger #fyp #foryou #foryoupage #viral #viralvideo #bucuresti #romania #chisinau #moldova #dianablogger #irinarimes ♬ sunet original – Tik Toker Diana

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.