Irina Rimes a reușit să cucerească publicul de la noi din primele secunde.

Nu mai este niciun secret faptul că Irina Rimes și-a pus mereu sentimentele pe versuri. Artista a lansat unele dintre cele mai sensibile piese de până acum și așa a ajuns la inimile fanilor.

Irina Rimes a venit din Republica Moldova cu un singur vis. Vedeta a știut că menirea ei este aceea de a-i încânta pe ceilalți cu vocea ei, așa că nu a vrut să-și risipească șansele. La început, aceasta a pășit timidă în industria muzicală de la noi și nici nu visa ce avea să o aștepte.

Încă de la prima piesă, „Visele”, Irina Rimes a rupt topurile de la noi. Piesa se auzea peste tot și din ce în ce mai multă lumea început să fie curioasă de ea. Încet, dar cu pași siguri, Irina a intrat în topurile de noi, a cucerit cele mai bune poziții și nu a mai plecat de acolo.

Timpul a trecut în favoarea ei ca om, dar și ca artist. În prezent, Irina Rimes umple săli întregi, iar fanii vin cu miile să o audă cântând live. Pentru ea, nu a fost deloc ușoară această ascensiune. Irina a muncit din greu și a trebuit să înfrunte multe obstacole de care se lovește orice artist de succes.

Irina Rimes, o artistă modestă. De ce nu își cumpără niciodată bilete de avion la business class
Instagram

Irina Rimes își calculează foarte bine banii

Acum, Irina Rimes poate spune că a ajuns în punctul în care a visat mereu să fie. Deși este loc mereu de mai bine, vedeta se mulțumește cu ce are și prețuiește fiecare moment. Cei care au urmărit-o pe Irina sigur au observat că artista nu aruncă deloc cu banii în stânga și-n dreapta.

Spre deosebire de colegii ei de breaslă, Irina preferă să rămână cu picioarele pe pâmânt și să inspire cât mai multă lume. De exemplu, artista nu a zburat niciodată la business class, deși banii clar nu sunt o problemă. Pentru asta, Irina are cea mai simplă explicație: poate să facă altceva cu banii pe care i-ar da pe un zbor care o duce tot acolo.

@diana.blogger #chisinaumoldova #tiktok #bucurestiromania🇷🇴 #viral #dianablogger #foryoupage #fyp #romania #vorbestemoldova #irinarimes ♬ sunet original – Tik Toker Diana

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.