Cătălin Scărlătescu numără zilele până când va deschide ușile celui mai important proiect din viața lui.

Cătălin Scărlătescu a sfidat criza și vremurile grele. Juratul de la „Chefi la cuțite” este pe punctul de a-și deschide propriul restaurant. Emoțiile sunt din ce în ce mai mari, iar prietenii lui deja se pregătesc să sărbătoarească la XChef.

După atâția ani în care a făcut artă în farfurie, a venit timpul ca Chef Scărlătescu să treacă la nivelul următor. Juratul de la „Chefi la cuțite” și-a luat inima-n dinți și a deschis primul lui restaurant. Chiar dacă, până acum, a fost imaginea mai multor localuri, acesta este proiectul lui de suflet.

Cătălin Scărlătescu a investit mult timp și bani în acest restaurant, așa că vrea ca totul să iasă ca la carte. Iubitul Doinei Teodoru este recunoscut pentru burgerii lui delicioși și pentru preparate cu fructe de mare, așa că toată lumea se aștepta ca numele restaurantului său să aibă legătura cu asta.

Cum a ales Cătălin Scărlătescu numele restaurantului. Nimeni nu a bănuit asta, până acum!
Social media

Cătălin Scărlătescu, proprietar cu acte-n regulă

Ei bine, de data asta, Cătălin a fost mult mai profund. Întrebat de către Speak de unde vine „X Chef”, răspunsul juratului de la Antena 1 a fost unul extrem de simplu: „De la numele meu”. Pentru cei care nu știu, numele complet al Chef-ului este Scărlătescu Cătălin Ioan, iar acronimul său este ICS. De aici și până la varianta „X” a mai fost un singur pas.

Deschiderea restaurantul va fi una grandioasă, așa cum îi place Chef-ului să petreacă. Acesta a pormis deja cele mai bune preparate, dar și personal ales pe sprânceană. Cei care au acceptat să lucreze sub atenta supraveghere a lui Scărlărescu și-au asumat, de la bun început, anumite reguli.

Cătălin a recunoscut că este dur, iar asta pentru că își dorește că echipa lui să facă performanță. Până când va deschide porțile X Chef, Scărlătescu mai are e pus la punct ultiimele detalii legate de designul locației.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.