Cătălin Scărlătescu și-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe.

Ani la rând, Chef-ul de la Antena 1 și-a dorit propriul restaurant, așa că a muncit până și-a conturat proiectul. Deși, de-a lungul carierei sale a avut imaginea asociată cu diverse ale localuri, X Chef by Cătălin Scărlătescu este, în totalitate, al lui.

Aproape că este o regulă nescrisă în lumea bucătarilor ca fiecare dintre ei să administreze un restaurant. Cătălin Scărlătescu nu a făcut nici el excepție și de luni bune lucrează la proiectul lui de suflet. Chiar dacă a fost plecat în „America Express”, acasă, lucrurile au mers ca pe roate, chiar și în absența lui.

Acum, Scărlătescu este pe ultima sută de metri cu pregătirile, iar cei care îl urmăresc pe TikTok au văzut cum va arăta localul. Cătălin nu a făcut deloc rabat de la calitate și, cu siguranță, cei care îi vor trece pragul vor avea parte de experiențe culinare excepționale.

Iubitul Doinei Teodoru este foarte pretențios și atunci când vine vorba de angajați. Juratul de la „Chefi la cuțite” vrea să aibă o echipă pe măsura așteptărilor, așa că selecția a fost una destul de riguroasă. Pretențiile Chef-ului vin la pachet cu un set de reguli pe care angajatii lui trebuie să le respecte.

Cătălin Scărlătescu și-a deschis primul restaurant. Ce reguli dure are pentru angajații lui
social media

Cătălin Scărlătescu, un patron riguros

Prima și, poate, cea mai importantă este cea legată de salariu. De la bun început, Scărlătescu a recunoscut că anagajații lui nu vor avea salarii. Cei care lucrează pentru și cu el vor beneficia de procente. Astfel, cel care va munci și va trage cel mai mult, va avea șansa să devină coproprietar.

„În restaurantul meu nu va exista salariu. Nu le dau bani. Le dau procente. Îți dau posibilitatea să fii coproprietar în restaurantul muncit de mine, clădit de mine.”

Nici țigările și telefonul nu se află pe lista lui Cătălin Scărlătescu. Chef-ul interzice total aceste lucruri pentru că vrea ca totul să se desfășoare în disciplină deplină. Mai bine preferă ca toți angajații să înceapă programul cu o oră de pauză, decât să jongleze printre mese și apeluri telefonice.

„În restaurant nu există pauză. La mine în restaurant nu există fumat, nu există telefon mobil. Legal, trebuie să-i ții 9 ore la muncă, cu o oră pauză. Asta înseamnă disciplină.”

@catalinscarlatescu♬ sunet original – Catalin Scarlatescu