Denis Roabeș a vorbit despre cum a ajuns să ocupe scaunul de antrenor la „Vocea României”.

Denis Roabeș, solistul trupei „The Motans” a dezvăluit în cadrul unui interviu cum a primit propunerea de a face parte din show-ul „Vocea României” în rolul de antrenor.

Acesta mărturisește că a fost contactat de către producătorii show-ului de televiziune și a acceptat invitația acestora de a se prezenta la casting.

De aici și până la a fi antrenor în emisiune n-a fost decât un pas. În momentul în care a aflat că a fost acceptat, Denis Roabeș nu știa cum va face față acestui nou început profesional din viața sa.

CITEȘTE ȘI – The Motans, secretele din spatele succesului răsunător: „M-am lansat cu o piesă făcută pe datorie..”

@globalrecords

@themotans x @vocearomanieioficial ❤️ #themotans #vocearomaniei #podcast

♬ Tare – The Motans & INNA

„M-a sunat producătorul de la „Voce” și mi-a spus: Denis, ne-am gândit la tine, haide, vin-o la casting. M-am gândit mai bine, a trecut destul de mult timp deja, de atunci de când aveam ideile astea și am zis: bine. Asta a fost! În momentul în care m-au sunat și mi-au spus: „felicitări, ai să fii antrenor la „Vocea României”, m-am gândit: ei, ce-am făcut?” a declarat Denis Roabeș

Prima care a aflat vestea că artistul va face parte din actualul sezon al emisiunii „Vocea României” a fost iubita cântărețului. Acesta îi ascunsese mamei sale faptul că va face parte din acest proiect, întrucât, la acel moment își dorea să-i facă o surpriză plăcută.

„I-am spus iubitei mele, în primul și primul rând. Sincer, această informație nu s-a revărsat mai departe. Nici mama momentan nu știe că fac parte din juriul de la Vocea României. Află astăzi (n.r. luni, în prima zi de filmări). Nu cred că o să se supere că nu i-am zis sau o să mă certe. În niciun caz. Am vrut să-i păstrez o surpriză plăcută.” a declarat în urmă cu mai mult timp Denis Roabeș pentru ego.ro

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.