Cântărețul a pus la cale un moment special pentru soția lui, dar din nefericire lucrurile nu s-au desfășurat conform planurilor

Culiță Sterp demonstrează că își iubește și apreciază din plin partenera de viață. Fiul cel mare al mamei Geta a vrut să o surprindă pe mama copilului lui în cel mai plăcut mod. Din păcate, planul bine pus la punct a venit la pachet și cu bucluc.

Ce a pățit artistul?

Partenera lui Culiță Sterp și-a sărbătorit ziua de naștere. Daniela nu și-a dorit o petrecere fastuoasă ci doar timp alături de tatăl copilului ei. Artistul a pus la cale până la cele mai mici detalii modul în care avea să o suprindă pe partenera lui. Acesta a făcut o rezervare la un hotel de lux unde să celebreze alături de Daniela aniversarea ei.

Citește si

Culiță Sterp și Daniela se pregătesc de nuntă! Artistul a probat deja costumul și este gata de marele eveniment. FOTO

Culiță a reușit nu doar să o surprindă pe blondină cu gestul lui ci și să o amuze. Artistul a rezervat din greșeală, mai multe camere, nu doar una. Mai concret, acesta a plătit un apartament spațios în care încăpeau lejer cel puțin 5 persoane. Daniela Iliescu s-a amuzat copios de pățania partenerului ei. Mai mult, aceasta a lăsat de înțeles că greșeala cântărețului nu le afectează deloc momentele petrecute împreună. Dimpotrivă, iubita lui Culiță s-a binedispus și mai mult.

Sursa foto: Instagram

Asta iubesc cel mai mult la tine! Felul în care mă faci să râd întotdeauna.”, a scris Daniela pe Instagram.

Culiță a creat atmosfera romantică în apartamentul închiriat

Surprizele nu s-au oprit aici pentru viitoarea soție a cântărețului. Acesta a aprins focul în șemineu și a comandat șampanie scumpă. Astfel, amorezii s-au delectat cu zâmbete, băutură fină și un cadru ambiental splendid pentru serile de toamnă.

Cei doi parteneri sunt împreună de câțiva ani buni. Chiar dacă la început nimeni nu credea în povestea lor, viața a demonstrat contrariul. Culiță și Daniela se cunosc din liceu, însă nu își închipuiau atunci că vor ajunge să aibă o familie.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.