Bia Khalifa este unul dintre cele mai controversate personaje din showbizul românesc.

Ei nu-i este teamă să spună verde-n față ce are de zis și nu se ascunde după deget. Este și o fană a tatuajelor, având numeroase mesaje și picturi, atât pe față, cât și pe corp. Unul dintre ele, de pe frunte atrage cel mai mult atenția. 

Bia Khalifa este un influncer cunoscut, dar și o adult content creator. Se mândrește cu toate reușitele sale, mai ales că provine dintr-o familie care nu a încurajat-o deloc și a trăit în condiții dificile. De-a lungul anilor, a reușit să-și facă un renume și se bucură de succesul pe care îl are.

CITEȘTE ȘI: Bia Khalifa, mai sinceră ca niciodată. Cu cine a rămas prietenă după încheierea emisiunii de la PRO TV

Ea este și o mare fană a tatuajelor, ajungând la un număr impresionant. Atât pe față, cât și pe corp a inscripționat mai multe mesaje și desene pe care le poartă cu cea mai mare mândrie.

Pe față are mai multe tatuaje, reușind să atragă atenția oricui. Pe obrazul drept și-a tatuat „EMPTY” și numele său „BIA”, iar pe cel stâng se află textul „PUTA AMA”.

Nici fruntea nu a scăpat neatinsă, având deasupra sprâncenei textul „SAD GIRL”, și pe partea opusă un fulger. De cele mai multe ori, ele sunt acoperite de machiaj și se văd mai puțin.

Social media

Ce studii are Bia Khalifa

Bia Khalifa nu a petrecut prea mult timp pe băncile școlii, dar a reușit să se descurce în viață. Se poate lăuda cu multă notorietate, dar și de sume uriașe în conturi.

Niciodată nu a ascuns nivelul studiilor sale și nu-i este teamă că va fi judecată pentru alegerile pe care le-a făcut. Aceasta are doar opt clase absolvite, nu a urmat un liceu și nici o facultate. Cu toate acestea, Bia Khalifa recunoaște că citește cărți pentru a se „menține cultă.”

„Am 8 clase, dar ce crezi… nu vreau să mă afecteze chestia asta. Mai citesc cărți, încerc să mă mențin cultă. Ultima carte citită? Arta de a avea dreptate… pentru că îmi place să am dreptate, chiar a fost utilă”, a dezvăluit Bia Khalifa.