Bia Khalifa a fost o surpriză plăcută la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Pentru vedetă, acesta a fost primul proiect televizat de anevergură în care publicul a avut ocazia să o cunoască mai bine. Și, așa cum era de așteptat, unii au plăcut-o, iar alții, nu.

CITEȘTE ȘI Bia Khalifa, atac subtil la adresa Lidiei Buble. Ce părere are, de fapt, despre artistă

Bia Khalifa nu mai are nevoie de prezentare, mai ales pentru cei din lumea online-ului. Dacă până acum toți o găseau pe OnlyFans, ei bine, acum, Bia a demonstrat că are priză și la alt gen de public. Vedeta a acceptat provocarea junglei și a luptat cu toate forțele la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

În junglă, atmosfera a fost mai mereu una tensionată, mai ales după ce taberele au început să devină din ce în ce mai mici. În tabăra ei, Bia a avut multe probleme cu colegele sale. Majoritatea dintre ele au fost puse pe seama comportamentelui blondinei, însă ea nu consideră că a fost doar vina ei.

Bia Khalifa, mai sinceră ca niciodată. Cu cine a rămas prietenă după încheierea emisiunii de la PRO TV Social Media

Bia Khalifa: „Ami e singura traumatizată”

Cei care s-au uitat la emisiune, au observat că Bia nu s-a înțeles deloc cu Ami. În momentul în care Ami a intrat în echipa ei, Khalifa a simțit că aceasta va dezechilibra totul. Apoi, s-au format așa zisele „bisericuțe”, iar Bianca a fost exclusă din ele. Spre uimirea tuturor, aceasta nu a tânjit niciodată după atenție.

Colegele ei au trimis-o mereu la probele de nominalizare și de eliminare și, de fiecare dată, aceasta s-a întors învingătoare. Dacă în junglă s-au mai certat, ei bine, odată ajunși acasă, se pare că unii concurenți au păstrat legătura.

Chiar și Bia Khalifa are câteva persoane cu care se va întâlni și va menține amiciția și în România. Așa cum era de așteptat, Ami nu se află pe lista ei, dar se pare că nici nu suferă după asta.

„Da, guys, am rămas prietenă cu câteva persoane blană de acolo, cu care o să mă văd. De abia aștept să bem în cinstea faptului că am rezistat atâta timp în junglă. Nu poți să zici că a fost horror, că ne-am întors și avem amintiri frumoase. Ami e singura săracă traumatizată de acolo. Restul, dacă ne-am certat acolo, nu e vina nimănui, e normal.”

@video.clipuri11 #biakhalifa #suntcelebruscoatemadeaici #2022 #fy #videoclipuri11 ♬ original sound – video.clipuri11