Acțiunile preotului Visarion Alexa sunt, de cel puțin două săptămâni în prim-plan, după ce mai multe femei și-au făcut curaj. Victimele au vorbit despre atitudinea lui dincolo de imaginea de duhovnic și familist convins. Pe principiul „Fă ce spune popa, nu ce face popa”, o țară întreagă a fost surprinsă să afle cum se comportă acesta, atunci când enoriașele veneau la biserică. 

Visarion Alexa, mesaj emoționant pentru femeia care i-a dăruit 4 copii

Dacă de preot a auzit o țară întreagă, în urma mărturisirilor șocante făcute de mai multe femei, soția acestuia este extrem de discretă. De puține ori, cei doi s-au afișat în mediul online, semn că partenera de viață se ocupă de cei mici și de casă.

Până să se afle de acțiunile sale, preotul Visarion Alexa își ținea familia departe de tot ceea ce înseamnă spațiul public. Drept dovadă, există puține fotografii cu cei doi.

( CITEȘTE ȘI: Judecătorii au decis! Decizie neașteptată în cazul preotului Visarion Alexa: Ajunge după gratii? )

Cu ce se ocupă soția lui Visarion Alexa, preotul acuzat ca a agresat mai multe femei. Cei doi au împreună 4 copii Facebook

Totuși, cu ocazia zilei de naștere a soției sale, acesta a postat un mesaj emoționant. În luna aprilie a acestui an, femeia și-a sărbătorit ziua de naștere.

Printre urări, s-a numărat și cea făcută de duhovnic. În acest mesaj, Visarion Alexa își exprimă sentimentele profunde pentru cei care i-a dăruit patru copii. Există informații conform cărora femeia lucra ca educatoare.

„Când i-am povestit Părintelui Sofian despre ea, a dorit să o cunoască. Au stat mult timp de vorbă. Avva a povățuit-o blând din tainele casei preotului.

Ce i-a zis atunci, pentru ea a devenit un testament duhovnicesc și-l împlinește cu sfințenie și iubire. E lumina casei noastre, iubirea și liniștea. Ani binecuvântați, nesfârșiți, în lumina Soarelui neapus, iubita mea!”, a scris Visarion Alexa în dreptul unei fotografii distribuite în urmă cu câteva luni, în care apare alături de soție.