Alex Bogdan, detalii din timpul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Într-una dintre edițiile trecute ale emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Alex Bogdan și-a exprimat dorința de a părăsi această emisiune. Motivul pentru care a renunțat la parcursul său competițional a fost strâns legat de colegii săi de emisiune.

CITEȘTE ȘI – Alex Bogdan, planuri mari după plecarea de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”! „Îi pun inelul pe deget…”

Alex Bogdan nu s-a putut identifica cu ceilalți concurenți din emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și nici cu comportamentul acestora. Actorul recunoaște că s-a confruntat cu stări de anxietate foarte mari și s-a simțit singur, fiindu-i foarte greu să depășească acele momente grele.

Alex Bogdan: „M-am simțit singur de multe ori”

Sursa: Social media

„Cel mai greu mi-a fost să mă conectez cu oameni atât de diferiți de mine, să încerc să-i înțeleg și să trec peste multe momente cu o doză de agresivitate verbală și psihică cu care eu nu sunt obișnuit și nici nu sunt de acord.

Am avut stări de anxietate foarte intense, m-am simțit singur de multe ori și incapabil să trec peste momentele dificile, până în punctul în care simțeam uneori că rămân fără aer.” a declarat Alex Bogdan într-un interviu acordat pentru Viva”

În perioada în care a fost plecat în Republica Dominicană, lui Alex Bogdan i-a lipsit cel mai mult iubita sa, dar și liniștea pe care aceasta i-o oferă.  Acesta este logodit cu Cătălin Mihai pe care o iubește din tot sufletul și cu care vrea să-și întemeieze o familie.

„Mi-a lipsit liniștea oferită de omul cu care îmi trăiesc viața de trei ani jumate. În rest, cu telefonul eu nu prea am o relație stabilă. Nu mai sunt extrem de activ pe rețelele de socializare pentru că, în momentul ăsta din viața mea, caut altceva.” a mai declarat actorul pentru sursa citată anterior

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.