„Când mă duc acasă, mă pup cu Căti 3 zile. Nu mai vorbesc nimic. Tac din gură şi mă sărut cu ea, îi pun inelul pe deget.”

Emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” îi pune pe curajoșii care au acceptat provocarea în ipostaze tot mai grele. Viața în jungla Dominicană nu este una simplă, așa că un al doilea concurent și-a cerut eliminarea. Alex Bogdan a fluturat steagul alb, a depus armele și a anunțat că se retrage din competiție. Actorul a plecat cu fruntea sus și are planuri mari de viitor.

După Răzvan Botezatu, Alex Bogdan este al doilea concurent care strigă „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. După mai multe săptămâni petrecute în Dominicană, condițiile grele și dorul se casă l-au răpus pe actor, așa că a luat decizia. Acesta și-a cerut eliminarea, și-a luat rămas bune de la colegi și a plecat spre confortul de acasă.

Chiar dacă a renunțat la joc, Alex Bogdan a părăsit competiția cu fruntea sus și cu multe planuri de viitor. Acesta își dorește să se axeze pe carieră, dar și să își întemeieze o familie. Așa că actorul a făcut anunțul, iar iubita lui o să fie în curând cerută în căsătorie.

Cabral: Ce faci când ajungi acasă?

Alex Bogdan: Când mă duc acasă, mă pup cu Căti 3 zile. Nu mai vorbesc nimic. Tac din gură şi mă sărut cu ea, îi pun inelul pe deget.

 Adela Popescu: L-ai luat?

Alex Bogdan: Îl iau în aeroport, nici nu… Acum o să fie deja cu inelul! Şi după aia mă apuc de treabă, vreau să regizez şi să joc.

Alex Bogdan, planuri mari după plecarea de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”! „Îi pun inelul pe deget…”
Social media

De ce a părăsit Alex Bogdan competiția?

Ca și în cazul lui Răzvan Botezatu, se pare că nu probele grele sau condițiile dure din junglă l-au răpus pe Alex Bogdan. Actorul era unul dintre concurenții puternici și a demonstrat asta cu fiecare probă câștigată. Însă, se pare că traiul în comun cu alți oameni nu este prea ușor. La fel ca Răzvan, Alex Bogdan nu a mai putu trăi în colectivul din junglă.

„Am acceptat provocarea acestei emisiuni gândindu-mă că e mult mai mult legată de jocuri și de fobii… Și mult mai puțin legată de statul într-un spațiu cu oameni pe care nu îi cunosc. E cumva și că nu mai pot în cercul ăsta mic. Vă invidiez, jur, că aveți puterea să rămâneți! Vreau să rămâneți dar, pentru mine cursa s-a încheiat. Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a spus Alex Bogdan.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.