Cele două cupluri regale s-au prezentat împreună

Prințul și Prințesa de Wales, William și Catherine, și ducele și ducesa de Sussex, Harry și Meghan, au avut o apariție spectaculoasă, sâmbătă, la castelul Windsor. Ei au ieșit împreună în fața castelului pentru a le mulțumi sutelor de oameni care se adunaseră acolo ca să îi aducă un omagiu. Fețele regale nu au ajuns oricum, ci cu un autoturism de lux pe care l-a condus William.

Cei patru s-au deplasat într-o singură mașină

Fiii Regelui Charles au ieșit alături pe poarta castelului și au fost văzuți vorbind. Au mers apoi pentru a se uita la rândurile de flori și mesaje lăsate lângă gard de cei care regretă moartea Reginei Elisabeta a II-a. După care s-au îndreptat spre publicul aflat în spatele barierelor de securitate. Au dat mâna cu oamenii, au vorbit cu ei și le-au mulțumit pentru sprijin.

Cei patru s-au deplasat într-un Audi Q7 pe care l-a condus William. Aceasta a fost prima lor apariție, împreună, a celor doi frați și a soțiilor lor după mai bine de doi ani. Ultima dată au fost văzuți în această formulă de Ziua Commonwealth-ului, pe 9 martie 2020.

@catherineprincesadegales 🕊#meghanmarkle #realezabritanica #queenelizabeth #reinaisabel #catherineprincesadegales #kateprincessofwales ♬ sonido original – Catherine Princesa de Gales


La ceremonia religioasă pentru Jubileul de Platină al reginei, din iunie, William, Harry, Kate și Meghan au luat parte. Însă, au venit separați și nu au fost văzuți stând împreună. În plus, Harry și Meghan nu au apărut la Jubileu alături de Regină în momentul în care familia a salutat publicul din balconul regal. Asta pentru că Harry și Meghan au renunțat la îndatoririle lor regale. Ei s-au mutat în Statele Unite, acolo unde li s-a născut cel de-al doilea copil.

Apariția celor două cupluri nu a fost anunțată în prealabil. Astfel, a venit ca o surpriză. Mai ales că de luni de zile se fac speculații că ar fi avut loc o ruptură în cadrul familiei.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii