Anul trecut, George Simion a organizat nunta cu aleasa inimii lui, Ilinca Munteanu.

De obicei, un astfel de eveniment este costisitor, însă, în cazul liderului AUR, totul a fost dus la un alt nivel. Simion nu s-a uitat deloc la bani și a organizat o petrecere cu mii de invitați.

George Simion a vrut ca ziua nunții să fie una foarte specială. Tocmai de aceea, liderul AUR nu a vrut să facă rabat de la nimic, nici de la tradiții, dar nici de la cantitate. Totul a fost gândit pentru mii de oameni, iar invitații la nunta lui cu Ilinca Munteanu au venit din toate colțurile țării. Ba chiar unii dintre ei au fost aduși cu autocare puse la dispoziție chiar de către miri.

Nunta lui George Simion a fost un eveniment despre care s-a vorbit zile întregi și este de înțeles de ce. Evenimentul a fost unul grandios, la propriu. Artiștii au urcat pe o scenă uriașă amplasată într-un câmp. Cei care au venit să-i ureze liderului AUR „casă de piatră” s-au simțit ca la un festival sau, de ce nu, ca la zilele unei comune.

Cu câți bani au mai rămas George Simion și Ilinca Munteanu după nuntă
social media

George Simion: „Așa mă obligă legea”

Miile de oameni s-au înfruptat din preparatele alesele, unele dintre ele gătite pe loc. Însă, cei 10.000 de oameni care s-au prezentat la eveniment au lăsat și o sumă frumușică de bani ca dar. Au fost și excepții, precum Gigi Becali. Acesta a preferat ca darul lui de nuntă să nu fie unul financiar, ci, mai degrabă material. Așa că le-a oferit un spectacol pirotehnic, deloc ieftin.

Cu 43 de perechi de nași, nu este de mirare că darul lui George Simion s-a ridicat la nivelul sutelor de mii de euro. Însă, așa cum a promis imediat după nuntă, totul a fost trecut în declarația lui de avere pentru că este trasparent.

„În numerar, am strâns 72.000 de euro. În total, darul de nuntă, cum a dat domnul Gigi Becali, cum a fost spectacolul pirotehnic, cum a fost apă, berea, o să ajungă în jur de 400.000 de euro. Acești bani îi voi trece transparent în declarația de avere, așa cum mă obligă legea”, a spus George Simion, potrivit wowbiz.ro.