Liderul AUR, George Simion, a vorbit despre cine ar putea să îi ia locul președintelui României, Klaus Iohannis. 

În anul 2024 Klaus Iohannis își va termina mandatul de președinte al României, motiv pentru care vor avea loc noi alegeri prezidențiale la noi în țară. Fiecare partid politic își va desemna un candidat care va ocupa prima funcție din stat. Până în prezent au fost vehiculate mai multe nume de viitori președinți, cum ar fi Nicolae Ciucă, Mircea Geoană sau chiar Maia Sandu. Cu toate astea, nu se știe exact cine va candida. George Simion, liderul AUR, a vorbit despre acest lucru. 

Șeful AUR a participat, ieri, la manifestările dedicate Unirii Principatelor Române care au avut loc la Iași. Printre altele, Simion a vorbit despre cine crede că ar putea să îi ia locul, anul viitor, președintelui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. 

Cine ar putea fi următorul președinte al României. George Simion a spus totul

George Simion a vorbit în cadrul unei emisiuni TV că formațiunea pe care o conduce nu a ales încă un candidat. Cu toate acestea, el este convins că partidul va câștiga alegerile prezidențiale, iar țara noastră va avea în sfârșit un președinte. Din punctul său de vedere, Dan Puric este un politician care merită să ocupe această funcție.  

„Dan Puric este o valoare a neamului românesc și este un om care militează pentru aceleași lucruri pentru care milităm și noi. Cu siguranță, la fel cum Ciolacu spune că un candidat bun ar fi Ion Cristoiu, pot să vă spun că Dan Puric ar fi un președinte de succes al României. Cred că în orice confruntare electorală, candidatul AUR va câștiga și vom avea în sfârșit un președinte.”, a explicat președintele AUR.

George Simion a aruncat bomba pe scena politică: Vom câștiga alegerile! Cine îi va lua locul lui Iohannis
Arhivă presă

Cu ocazia Zilei Unirii Principatelor, la Iași, au fost organizate manifestări. La marș au participat sute de persoane care i-au huiduit pe premierul Nicolae Ciucă și pe liderul PSD, Marcel Ciolacu. George Simion spune că simpatizanții USR au dat tonul în acest sens, care fac parte din niște asociații.  

Ciolacu, Ciucă și Simion, huiduiți la Iași

Liderul AUR consideră că aceste persoane au fost mințite de Klaus Iohannis în ceea ce privește autostrada care va lega Moldova de Arad, motiv pentru care le dă dreptate. În același timp, liderul AUR susține că și el a fost huiduit, însă își asumă acest lucru, fiindcă este politician. 

„Încă de la început, știind că vor veni oameni importanți din politica centrală și cea locală am rugat toți membrii și simpatizanții să nu huiduie. Majoritatea m-au ascultat, nu garantez pentru toți pentru că e o mare dezamăgire pentru populație.”, a declarat George Simion.

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.