Cristina Șișcanu are o relație apropiată cu cei doi copii vitregi, Ștefania și Filip. Copiii din prima căsnicie a lui Mădălin Ionescu petrec foarte mult timp cu fosta prezentatoare tv, deși băiatul este grav bolnav. 

Cristina Șișcanu, mesaj emoționant pentru fiul vitreg!

Filip se confruntă cu probleme de sănătate care îl împiedică să fie un om normal. Cu toate acestea, Cristina Șișcanu are de grijă de el ca și cum ar fi copilul ei natural. În urmă cu ceva timp, vedeta mărturisea că ea a fost cea care i-a crescut copiii lui Mădălin Ionescu, după ce prima lui soție, Mihaela Coșerariu, a pierdut custodia lui Filip și a Ștefaniei.

foto: Instagram

Băiatul fostului prezentator tv are probleme neurologice încă de pe vremea când era foarte mic, din cauza varicelei.

„Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient… El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi… În România nu era, nici medicii nu erau suficient de informaţi… Acum, fizic vorbind, el are încă foarte multe din abilităţile unui om normal. Dar mi-e foarte greu să-mi imaginez că va fi integrat…

Este extrem de creativ! Are o imaginaţie incredibilă! Desenează inimaginabil, fotografiază, scrie, a ajuns să descarce programe de pe internet înainte să ştie să citească. Are o memorie vizuală excelentă. Neputând să vorbească, a trebuit să-şi dezvolte alte abilităţi”, a declarat Mădălin Ionescu. „În mod normal, vaccinul ăsta se face la vârsta de doi ani, doar că, atunci când a fost Mădălin în Germania, medicii i-au spus că ar fi trebuit să îi fie administrat lui Filip imediat după infectare…”, afirmaCristina Şişcanu, cu ceva timp în urmă.

Filip a împlinit 18 ani

Filip a împlinit, marți (7 decembrie), vârsta de 18 ani, iar mama lui vitregă i-a făcut o surpriză majoră. Pe rețelele de socializare, Cristina Șișcanu i-a transmis băiatului un mesaj emoționant și a publicat mai multe imagini în care cei doi apar împreună. Vedeta îl crește pe Filip încă de la vârsta de 6 ani.

„La mulți ani, băiatul meu iubit! 18 ani… un ochi îmi râde și altul îmi plânge…Parcă a fost ieri când m-ai luat de mână în parc și ne-ai pus, pe mine și pe tatăl tău, să ne ținem de mână… și de atunci suntem împreună, de atunci am devenit mamă… Aveai 6 ani…

Lacrimile îmi curg șiroaie când scriu aceste rânduri… Și astăzi mai simt revoltă împotriva destinului: de ce trebuie să duci o asemenea povară? Te iubim enorm și ne dorim din suflet să fii fericit. Ne înseninezi zilele cu fața ta solară și cu zâmbetul larg. Îti doresc tot binele din lume și voi fi mereu alături de tine! Ești un copil special, am crescut alături de tine și am învățat lecția răbdării și a iubirii necondiționate. ❤️❤️❤️ #filip”, a fost mesajul transmis de Cristina Șișcanu, pe Instagram.

Mădălin Ionescu este căsătorit cu Cristina Şişcanu din 2011 şi au împreună o fetiţă, Petra.