Cristina Șișcanu nu trece printr-o perioadă tocmai bună a vieții sale! Fosta prezentatoare tv a mărturisit pe rețelele de socializare că se simte destul de rău din cauza problemelor cu spatele. Cristina Șișcanu abia dacă se mai poate mișca, iar durerile sunt destul de crunte.

Cristina Șișcanu, probleme mari de sănătate

Pe pagina sa de Instagram, Cristina Șișcanu a publicat mai multe filmulețe în care și-a anunțat urmăritorii că are probleme serioase de spate. În urmă cu doar o zi, vedeta s-a confruntat cu o criză de spate, care a țintuit-o la pat.

”Nu mă simt prea bine. Ieri am avut o criză de spate, am început să am probleme cu spatele, așa în zona asta lombară pe partea stângă și efectiv nu am putut să ma ridic din pat. De aceea, nici nu am fost ieri activă pe Instagram”, a mărturisit Cristina Șișcanu, pe Instagram.

Instagram

Ce spune Cristina Șișcanu despre divorțul de Mădălin Ionescu

Divorțează sau nu Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu?! Fosta concurentă de la ‘Bravo, ai stil’ a rupt tăcerea și a explicat cum stau lucrurile, de fapt, între ea și tatăl fiicei sale.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă și nimeni nu și i-ar imagina o separare între ei. Ei bine, de câteva zile bune, circulă un zvon pe internet cum că frumoasa lor poveste de iubire ar fi ajuns la final.

”Voiam sa vorbesc despre situatia aceasta cu divortul. Intr-adevar de vreo zece zile, ne intreaba foarte multe persoane daca am divortat, daca divortam…lumea e tot mai preocupata de subiect, pe Instagram ma tot intreaba persoane. Lumea afirma ca noi am divortat si cu parere de rau afirma acest lucru…sincer, nu stiu cum ar trebui sa raspund la o astfel de situatie. In primul rand, nu este adevarat. In al doilea rand, nu stiu de ce ar trebui sa ma justific daca e adevarat sau nu, dar inteleg aceasta curiozitate a persoanelor care ne cunosc, o inteleg, nu sunt absurda sa inteleg acest lucru.

Sincer, nu ma deranjeaza in niciun fel ca s-a speculat asta, pentru ca nu este adevarat. Dar intr-adevar a fost un pic incomod pentru ca a trebuit sa dam explicatii unor oameni. Nu intelegeam de ce exista asemenea intrebari din partea unor oameni pe care nu-i cunosc. Am cercetat problema si se pare ca tot internetul este impanzit de o stire despre ceva de genul acesta, a unui divort intre mine si Madalin, dar de fapt daca citesti articolele nu despre asta e vorba”, a zis Cristina Șișcanu, pe Instagram.