Cristina Mihaela era să rateze filmările de la ,,Puterea Dragostei’’.

Cristina Mihaela era să rateze filmările de la ,,Puterea Dragostei’’.

După cum bine știm, Cristina Mihaela Dorobanțu este noua prezentatore a emisiunii ,,Puterea Dragostei’’, de la Kanal D. Aceasta  i-a luat locul Andreei Mantea, de care concurenții erau foarte atașați. Entuziasmată și cu multă forță de muncă, vedeta abia aștepta începerea filmărilor.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!“, Cristina Mihaela, a dat de necaz imediat cum a ajuns în Turcia, unde se filmează noul sezon al celebrei emisiuni.

Cristina Mihaela Dorobanțu nu s-a familiarizat mai deloc cu Instanbul, orașul unde lucrează de scurtă vreme, așa că s-a rătăcit imediat. Vedeta a povestit prin ce a trecut după ce a ales să se abate puțin de la drum, deoarece în zona respectivă erau lucrări în desfășurare.

Cristina a fost nevoită să-și lase mașina acolo

Cristina Mihaela era să rateze filmările de la ,,Puterea Dragostei’’.

A fost nevoită chiar să renunțe la autoturismul pe care îl conducea și să ia un taxi. Filmările trebuiau să înceapă, așa că nu era timp de pierdut. Ulterior, vedeta a aflat că se expusese unui risc enorm, zona fiind considerată una destul de periculoasă.

”Ce credeați că puteam eu să pățesc aici, în Istanbul? Da, să mă rătăcesc. M-am gândit să ocolesc un drum, la care se lucra și-am zis să nu murdăresc mașina. După o oră și jumătate în care m-am trezit în mijlocul necunoscutului, pe o autostradă, două, trei, cinci habar n-am pe unde am mers, am ajuns la concluzia că cel mai potrivit e să iau un taxi, să abandonez mașina și să vin cu taxiul la muncă. Mi-a fost foarte greu să găsesc și taxiul. Când l-am găsit, domnul nu vorbea absolut deloc engleză și înțelege-te…ulterior, am aflat că zona respectivă era și destul de ciudățică. Eu cu fustița mea mini…Doamne Doamne…cum să mă rătacesc în Istanbul?”, a spus Cristina Mihaela.

Marea finală a sezonului doi Puterea Dragostei are loc în această duminică, pe 26 iulie, iar sezonul trei începe a doua zi, pe 27 iulie.

Oana Roman, mesaj pentru cei care o critică în mediul online

Oana Roman, mesaj dur pentru cei care o critică în mediul online

Veste neașteptată! Brigitte Sfăt se apucă de politică

Veste neașteptată! Brigitte Sfăt se apucă de politică