Reclamă
Reclamă

Andreea Mantea a revenit in România, alaturi de concurenti. Bruneta a fost invitata la emisiunea lui Teo și a lui Bursucu, unde a vorbit despre decizia ei controversata, dar si despre planurile de viitor pe care le are. Prezentatoarea a recunoscut in sfarsit motivele care au facut-o sa renunte la job. Chiar daca câștiga peste 10.000 de euro pe luna, a dat cu piciorul la tot!

Indragita vedeta i-a marturisit lui Teo Trandafir ca a facut aceasta alegere pentru ea si pentru fiul ei. Andreea Mantea si-a deschis sufletul si a povestit ca si-a dat seama ca nici ea, nici David nu isi traiesc viata. Blocati in Turcia in ultimele luni, ambii au suferit din cauza lipsei celor dragi. Mai mult, bruneta a facut marturisiri emotionante despre intrebarile pe care i le pune David si ii rup inima. Se pare ca baietelul si-a intrebat mama daca si ea a fost singura cand a fost copil si daca nici ei nu i-a citit bunica povesti.

Cu inima franta din cauza suferintei baiatului ei, Andreea Mantea a hotarat ca este timpul sa incheie acest capitol din viata ei. Bruneta a mai spus ca a trait din plin experientele concurentilor din casa Puterea Dragostei, dar nu a mai putut trai propriile ei experiente. Decizia nu a fost una usoara, insa prezentatoarea este convinsa ca a fost cea mai buna.

Andreea Mantea, un nou proiect!

Chiar daca a renuntat la Puterea Dragostei, Andreea Mantea nu pleaca de la Kanal D. Bruneta a declarat la Teo Show ca va avea un nou proiect. Despre acesta va da detalii in zilele care urmeaza. Vedeta mai are si o alta emisiune, „Se strigă darul”, alaturi de Mihai Mitoseru, insa in noul proiect este vorba de cu totul altceva.

Reclamă

“V-am pregătit o mare surpriză, nu scăpați de mine! Aș putea să vă dau un indiciu: voi avea un partener!”, a anunțat Andreea Mantea la “Teo Show”.

Reclamă
Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro