Cristiano Ronaldo și Georgina au o relație de invidiat.

Cristiano Ronaldo nu mai are nevoie de nicio prezentare. A scris istorie pe terenul de fotbal și, chiar dacă nu a câștigat Campionatul din Qatar, Universul a compensat pe alte planuri. Vedeta de la Al Nassr are o familie numeroasă și frumoasă, iar Georgina Rodriguez este femeia care îl face cel mai fericit.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez formează unul dintre cele mai longevive cupluri de peste hotare. Deși nu au fost deloc scutiți de momente grele, cei doi au reușit să le depășească pe toate cu capul sus. Cel mai trist episod pentru ei a fost acela în care Georgina a pierdut unul dintre copii la naștere. Lovitura a fost puternică pentru amândoi, dar s-au motivat reciproc și au mers mai departe.

Ronaldo are numai cuvinte de laudă la adresa iubitei lui, mai ales că se descurcă de minune cu cei cinci copii. Georgina este o familistă convinsă, dar nu a lăsat nici cariera deoparte. Deși putea să facă bani frumoși doar prin asocierea cu Ronaldo, bruneta a vrut să aibă propria identitate. Și, după ani întregi de muncă, chiar a reușit.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-au logodit?! Vedeta s-a lăudat în fața fanilor cu noua bijuterie
HARPER’S BAZAAR ARABIA

Georgina Rodriguez și Ronaldo sunt de nedespărțit

Acum, Georgina Rodriguez se pregătește de lansarea noul sezon al reality show-ului pe care îl are pe Netflix. Iubita lui Ronaldo este chemată la fel de fel de emisiuni pentru a-și promova proiectul de suflet. Recent, aceasta a fost invitată în Madrid, iar apariția ei a fost una de senzație.

Georgina Rodriguez a vorbit despre multe aspecte din viața ei, inclusiv despre primul tatuaj pe care și l-a făcut pentru Ronaldo. Însă, ceea ce a atras atenția tuturor a fost inelul de pe degetul vedetei. Georgina l-a prezentat și s-a lăudat cu el ca și cum ar fi unul de logodnă. Fanii nu au știut cum să reacționeze, dar au felicitat-o în cazul în care Ronaldo a făcut acest pas.

@daliaamoisa Din Ronaldo propose to Georgina?😲😲😲 She is so happpppyyyy💗 and i’m happy too for her💗 #proposal #marriage #luxurylife #ronaldo #georginarodriguez #foryou #fyp ♬ sunet original – Dalia

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.