Georgina Rodriguez este una dintre cele mai următite, dar și invidiate femei din lume. Cu peste 40 de milioane de fani pe rețelele sociale, iubita lui Ronaldo se bucură de faimă mai mult ca niciodată. Însă, chiar dacă mulți cred că are o viață lipsită de griji, în realitate, Georgina a trecut prin multe momente grele.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor. Relația celor doi merge ca pe roate, iar mutarea în Arabia Saudită le-a priit de minune. Georgina îl însoțește peste tot pe partenerul ei, iar Ronaldo nu și-ar putea imagina viața fără iubita lui.

Pe social media, Georgina atrage multe antipatii și controverse din cauza stilului de viață cu care se afișează. Aceasta se pozează mereu în zeci de branduri scumpe și pare că orice mesaj pe care îl transmite este unul arogant. Însă, ceea ce nu știu fanii este faptul că nici ea nu a fost scutită de momente neplăcute.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Georgina Rodriguez, declarații sfâșietoare. Care au fost cele mai grele momente pentru iubita lui Ronaldo arhivă presă

Georgina Rodriguez a suferit trei avorturi

Anul trecut, Georgina a trecut prin unul dintre cele mai triste momente pentru o mamă. Aceasta trebuia să aducă pe lume gemeni, însă, băiețelul a murit la naștere. A fost o lovitură puternică atât pentru ea, cât și pentru Ronaldo. Fotbalistul a fost cel care a vorbit primul despre asta și a dat vestea. În schimb, iubita lui a suferit în tăcere.

Pentru Georgina Rodriguez cel mai greu a fost momentul în care a trebuit să le spună adevărul copiilor. Partenera lui Ronaldo nu a știut cum să acționeze, așa că a preferat să ascundă adevărul. Mult mai pragmatic și mai puternic, Ronaldo a preferat să le spună celorlalți copii ce s-a întâmplat, de fapt, cu frățiorul lor.

Deși au trecut luni bune de la acel eveniment, durerea nu va dispărea niciodată din sufletul celor doi.

„Cel mai așteptat moment vine în sfârșit și inima ți se oprește. Bella s-a născut puternică și sănătoasă, dar o parte din inima mea s-a rupt. 

Eu le-am spus că Angel trebuie să mai aștepte puțin și că o să se nască mai târziu. Cris le-a spus că Angel este în rai. A fost ca o doză de realitate.”