Actrița Crina Matei a trecut prin momente traumatizante de care nici nu vrea să-și amintească. Aceasta a a fost la un pas de tragedie și parcă totul era un coșmar. Ce a pățit întrece orice limită. 

Crina Matei a mers pe litoral vara aceasta pentru a se distra și a petrece câteva zile departe de tot haosul din Capitală. Actrița nici nu se aștepta la ceea ce urmează să se întâmple. În timp ce era pe trotuar, un șofer neatent era să o lovească din plin.

Aceasta a mers la poliție unde a făcut plângere, dar nimeni nu a reușit să îi dea de urmă șoferului problemă. Inculpatul a fugit imediat, iar camerele de vedere din zonă nu i-au ajutat. Crima Matei mărturisește că oamenii legii au vrut să o ajute, au fost politicoși, dar rezultatul arată că nu s-au implicat.

„Nu s-a mai întâmplat nimic relevant de atunci. Răspunsul polițiștilor a fost unul politicos, dar degrevant de implicare. Mi-au zis că nu au identificat incidental, nici mașina, nimic altceva. Ei mi-au spus că au camere în zona, unde era să mă lovească acea mașină, doar că nu au identificat incidentul”, a povestit Crina Matei pentru click.ro.

Social media

Crina Matei nu știe cine a fost șoferul vinovat

Actrița nu a putut să vorbească cu cel care i-ar fi curmat viața. Își amintește cum l-a văzut pentru câteva secunde, dar apoi, și-a văzut de drumul său. Nu a întrebat-o pe aceasta dacă se simte bine. Întâmplarea a făcut-o să își dea seama că ar trebui să se protejeze singură, fără să apeleze la cineva.

„Eu traduc așa această situație: suntem la mâna sorții! Atenția trebuie să fie infinit mai mare și să ne protejăm cât putem, singuri. Trecerile de pietoni nu sunt locuri respectate de toți șoferii. Iar răspunsul oferit de Poliție, deși politicos, este dezarmant. Descumpănitor”, a mai spus Crina Matei.