Cosmin Seleși a bătut palma cu PRO TV pentru o nouă emisiune.

Anul trecut, Cosmin Seleși a spus „adio” familiei sale de la Antena 1. Ani la rând, acesta a prezentat „Te cunosc de undeva”, unul dintre cele mai longevive formate din grila postului. Din păcate, acesta nu și-a mai găsit locul acolo, așa că a decis să plece la concurență.

A ieșit soarele și pe strada lui Cosmin Seleși. După luni întregi în care nu a mai fost văzut pe micile ecrane, acesta revine în forță. Prezentatorul a rămas la PRO TV, iar, în curând, va avea propria lui emisiune. Filmările au început deja, spre entuziasmul lui. Iar pentru cei care s-au întrebat de când îl vor putea vedea, răspunsul a venit chiar din partea lui.

Cosmin Seleși intră în grila de la PRO TV în locul lui Cabral și al emisiunii sale, „Ce spun românii?”. Imediat după ce s-au încheiat filmările din Republica Dominicană, Cabral a anunțat că simte nevoia unei pauze de pe micul ecran. Prezentatorul nu mai vrea, momentan, să se ocupe de niciun proiect. Anunțul a fost unul surprinzător, dar se pare că nimeni nu este de neînlocuit.

Cosmin Seleși, din nou, în ipostaza de prezentator. Când se va difuza prima ediție a emisiunii sale
social media

Cosmin Seleși pariază foarte mult pe emisiunea lui

Cosmin Seleși i-a luat locul lui Cabral, iar emisiunea sa, „Batem palma” va fi difuzată începând cu 12 decembrie, în același tronson orar ca și „Ce spun românii?”. Formatul nu este unul original, ci este preluat de la „Deal or no Deal”. Ba mai mult, acesta a mai fost realizat și în 2008 de către Cove, la Kanal D. Dan Negru a moderat și el același format adaptat, însă pentru Republica Moldova.

Așa cum îi spune și numele, miza fiecarăi ediții de „Batem palma” este aceea de câștiga cât mai mulți bani. Concurenții au de deschis mai multe cutii, iar premiul diferă în funcție de prestația fiecăruia. Un concurent ajunge la finalul parcursului său în concurs atunci când alege să bată palma.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.