Cosmin Seleși și Alina Pușcaș au făcut o echipă bună timp de nouă ani, prezentând emisiunea „Te cunosc de undeva.” Acesta a ales să semneze cu un alt post de televiziune și și-a dat demisia de la Antena 1. În ce relații au rămas cei doi după mutarea la concurență. 

Cosmin Seleși a plecat de la Antena 1 și a semnat cu Pro TV unde va avea o emisiune în curând. „Batem palma” este numele show-ului pe care îl va modera acesta la noul trust.

Din acest sezon, alături de Alina Pușcaș a venit Pepe, care face o treabă la fel de bună ca Seleși. Actorul și cu fosta colega de platou au rămas în relații apropiate. Ei vorbesc rar din cauza programului aglomerat, dar prietenia lor a rămas neatinsă de aceste schimbări.

„De Alina îmi este dor! Pușcalina este o fată foarte drăguță, o mamă eroină și aia cu trei copii. Mai vorbim, da, mai răruț, dar mai vorbim.”, a declarat Cosmin Seleși pentru Click.ro.

Social media

Cosmin Seleși este recunoscător pentru experiența de la Antena 1

Cosmin Seleși a lucrat timp de aproape un deceniu pentru Antena 1, făcând echipă cu Alina Pușcaș. Cei doi au prezentat cu mult drag show-ul transformărilor „Te cunosc de undeva.”

Actorul a cunoscut oameni care și-au făcut treaba și cu care a rămas în relații bune. În prezent, el a ales să se mute la Pro TV unde va modera o emisiune începând din această toamnă.

 „Un proiect foarte frumos, un proiect pe care l-am îndrăgit, îl iubesc în continuare, dar eu sunt un om activ, mie îmi plac provocările. Nu m-am plictisit…nu știu cum să zic. 9 ani a durat. Am fost primul prezentator. (…) A fost o experiență foarte frumoasă.

Am învățat multe lucruri, am cunoscut oameni mișto, am avut o echipă fantastică. Dar la un moment dat eu cred că trebuie să te oprești în viață. Eu merg mai departe, nu vreau să mă opresc aici. Eu, din punctul meu de vedere, zic că am făcut performanță, și cifrele au spus asta.

Cred că mi-am făcut treaba acolo. Îmi doresc altceva și eu am spus stop pentru că nu mai exista nicio provocare pentru mine.”, a mai spus Cosmin Seleși.