Clipe grele pentru regină. Pandemia de coronavirus distruge bunul mers al Palatului Buckingham. Sunt clipe grele pentru Regină. Din cauza pandemiei, Palatul Buckingham va renunța anul acesta la 380 de locuri de muncă temporare. Decizia oficială a fost anunțată de o purtătoare de cuvânt a Royal Collection Trust. Astfel, sute de oameni rămân fără loc de muncă.

Reclamă

Royal Collection Trust este cel care gestionează castelele şi operele de artă deţinute de casa regală britanică, potrivit Agerpres. Se pare că gestionarii au decis renunțarea la 380 de posturi. Astfel, acest an este cu ghinion pentru Regina Angliei.  În schimb, se pare că toţi angajaţii afectaţi au primit o ofertă de angajare anul următor.

Cine sunt angajații care pleacă de la Regină?

Reşedinţa oficială din Londra a Reginei Elisabeta a II-a îşi deschide porţile în mod normal pentru vizitatori timp de trei luni în fiecare vară. În tot acest timp, regina locuieşte la reşedinţa sa de vară Balmoral din Scoţia. Astfel, pentru aceste activități este nevoie de foarte mulți angajați.

Sute de persoane sunt angajate pe perioada vizitelor la resedința oficială. Sunt posturi de verificare a biletelor, de traducători, de ghizi turistici, responsabili suveniruri. Pe lângă acestea, paza se mărește, iar responsabilitate crește.

Regina este nevoită să concedieze 380 de angajați

Sunt clipe grele pentru Regină. Potrivit celor spuse de purtătoarea de cuvânt, majoritatea acestor angajaţi sunt pensionari şi studenţi. Aceștia câştigă în medie circa 2.000 de lire sterline (2.435 de dolari) pe lună. Anul acesta, se va renunța la munca lor.

Clipe grele pentru Regină. Palatul Buckingham rămâne închis

Anual, sute de mii de oameni vizitează Palatul Buckingham. Anul acesta, vizitele la Palatul Buckingham sunt anulate din cauza pandemiei de coronavirus. Din această cauză, posturile temporare nu vor mai fi necesare. Și pentru la anul, vizitele rămân sub semnul întrebării. Rămâne de văzut modul în care vom scăpa de pandemie, iar atunci astfel de evenimente s-ar putea relua. Până atunci, Regina lasă fără salariu 380 de angajați de pe posturile temporare.