Cleopatra Stratan nu mai este de mult fetita care il astepta pe Ghiță, la portiță. Fiica lui Pavel este o domnisoara in toata regula si are un iubit la fel de celebru ca ea. Edward Sanda a cucerit-o pe tanara moldoveanca, iar relatia lor este una cat se poate de serioasa. In ciuda varstei destul de fragede, Cleopatra are planuri mari cu iubitul ei. Cei doi se gandesc deja la un viitor impreuna.

Edward Sanda si Cleopatra Stratan au de patimit acum din cauza pandemiei. Pentru ca atat autoritatile din Romania, cat si cele din Moldova au impus restrictii, cei doi indragostiti nu s-au mai vazut de multa vreme. Ambii asteapta cu nerabdare momentul in care granitele se vor deschide si vor putea alerga unul in bratele celuilalt. Intre timp, mentin flacara iubirii vie prin intermediul internetului. Cei doi vorbesc tot timpul la telefon si se vad prin intermediul FaceTime.

Cei doi amorezi au facut si un videoclip pentru fanii lor. Cleopatra Stratan si iubitul ei si-au facut declaratii de dragoste extrem de siropoase, pe aceasta cale. Mai mult, le-au impartasit urmaritorilor și planurile de viitor pe care le au. Cuplul minune din muzica româneasca abia asteapta sa se revada. Cei doi isi doresc sa se mute cat mai repede împreună și sa se bucure in voie unul de celalalt. Surpriza a venit mai spre final, atunci cand fiica lui Pavel Stratan a declarat ca isi doreste o fetita! Asta desi are doar 17 ani deocamdata.

Cleopatra Stratan, mama la 17 ani?

‘Sper să se deschidă granițele să ne putem vedea, pentru că în brațele tale e locul meu preferat. Ea este ceva aparte. Ne dorim să ne mutăm împreună la anul’, a spus Edward Sanda. ‘O fetiță va purta hainele mele din clipul piesei ‘Ghiță’, adică fetița noastră’, a spus tânăra artistă.