Cleopatra Stratan este la vârsta la care trăiește fiorii primei iubiri. Mica cântăreața este îndrăgostită până peste cap de iubitul său, căruia nu ezită să îi facă declarații de dragoste. Deși are abia 17 ani, inima ei tânără și plină de sentimente o înseamnă să-și facă vise și planuri mult mai mari.

Cleopatra Stratan se iubește de câteva luni cu Edward Sanda. Tânărul în vârstă de 23 de ani i-a furat inima tinerei moldovence, care nu se sfiește să arate lumii cât de îndrăgostită este.

Fiind crescută de Pavel Stratan, care s-a dovedit a fi un tată atent și protectiv, Cleopatra nu s-a gândit că-și va face o relație prea curând. Având o vărstă atât de fragedă, prioritățile ei principale erau școala și muzica. Soarta însă îi pregătise în schimb altceva.

L-a cunoscut pe Edward în urmă cu câtiva mulți ani de zile. Cei doi au avut chiar șansa să fie colegi de scenă. Au ajuns să dezvolte sentimente unul față de celălalt, iar acum Cleopatra visează cu ochii deschiși la un viitor cu el. Se pare că pe lângă pasiunea pentru muzică, cei doi tineri artiști sunt uniți și de alte lucruri și pasiuni.

Cleopatra Stratan are planuri de viitor cu iubitul său. “Vreau să fie primul şi ultimul pe care o să îl iubesc.. „

Cleopatra Stratan vrea să-și petreacă toată viața lângă iubitul său

Cleopatra merge atât de departe în afirmațiile sale încât crede că Edward va fi “bărbatul vieţii” sale. Se vede trăind toată viața lângă el, având aceleași sentimente la fel de puternice ca și până acum.

„Nu m-aş fi gândit niciodată că bărbatul vieţii mele şi omul cu care eu o să îmi petrec viaţa până la sfârşit, este acela care am împărţit scena acum şase ani. Asta e incredibil! Eu am rămas şocată când am realizat lucrul ăsta. Noi am avut foarte multe lucruri în comun şi foarte multe legături. Eu n-am avut nicio relaţie până acum şi am zis că, dacă o să am un bărbat în viaţa mea, vreau să fie primul şi ultimul pe care o să îl iubesc, până în ultima secundă”, a declarat Cleopatra Stratan.