Cleopatra și Edward sunt împreună de câteva luni și formează un cuplu de invidiat. Cei doi se bucură foarte mult de prezenta unuia în viața celuilalt. 

Cei doi îndrăgostiți sunt de părere că vor ajunge să își întemeieze o familie în curând. Cleopatra se consideră o femeie norocoasă, deoarece beneficiază de atâta atenție din partea lui Edward. Se pare că Edward nu a trebuit să depună prea mult efort pentru a o cucerii pe  fiica lui Pavel Stratan. Aceasta a rămas plăcut impresionată de modul în care băiatul se comporta cu ea. Acesta îi oferea toată atenția sa și o făcea să se simtă ca o adevărată artistă.

Cleopatra este de părere că Edward este singurul bărbat care ar putea să o facă fericită. De aceea, ea ăși pune toată încrederea în el și îi oferă tot ceea ce are mai bun. Trebuie să consemnăm și faptul că fata nu a mai avut niciun iubit până la Edward.

Cleopatra Stratan vorbește despre relația cu Edward Sanda

Nu m-aș fi gândit niciodată că bărbatul vieții mele și omul cu care eu o să îmi petrec viața până la sfârșit, este omul acela pe care eu l-am întâlnit și cu care am împărțit scena, acum șase ani. Asta e incredibil! Eu am rămas șocată când am realizat lucrul ăsta. (…)Noi am avut foarte multe lucruri în comun și foarte multe legături”, a mai spus fiica lui Pavel Stratan.

Cleopatra și Edward vor să urmeze o carieră de artiști atât împreună, cât și separat. Aceștia au dat de înțeles că o posibilă nuntă va avea loc peste câțiva ani.