Au trecut 3 ani de când Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu mai formează un cuplu. 

Claudia Pătrășcanu a făcut o nouă serie de mărturisiri șocante din timpul mariajului cu Gabi Bădălău. Solista a dezvăluit că tatăl copiilor săi a amenințat-o în momentul în care l-a anunțat că vrea să divorțeze. În plus, mama afaceristului ar fi avut un cuvânt de spus în căsnicia lor. 

Claudia Pătrășcanu și-a luat inima în dinți și a scos la iveală detalii halucinante din spatele divorțului de Gabi Bădălău. Cântăreața a recunoscut, în primă fază, că Gabi Bădălău a fost marea ei iubire, însă susține că el nu a iubit-o niciodată. De asemenea, familia lui a umilit-o în repetate rânduri, iar mama lui Gabi chiar a dat-o afară din casă, împreună cu cei doi fii ai cuplului.

Cum era Claudia Pătrășcanu umilită de fostul soț

Invitată în emisiunea lui emisiunea lui Cătălin Măruță, vedeta a vorbit despre cele mai grele momente din viața sa. Divorțul de Gabi Bădălău a reprezentat un moment de cumpănă pentru ea. Claudia Pătrășcanu a susținut că l-a respectat mereu, i-a fost loială și nu l-a dezamăgit niciodată pe tatăl băieților săi, însă el a preferat să o umilească mereu. Ba mai mult de atât, afaceristul o amenința că îi va lua copiii.

„Marea mea dragoste a fost tatăl copiilor. Eu am început să-l iubesc pe soțul meu în timpul în care am rămas însărcinată și am simțit că în pântecul meu e o bucată din noi.

Nu a fost dragoste la prima vedere, eu nici nu mai cred în îndrăgosteală. Eram și foarte des amenințată în perioada aia, îmi spunea, ‘dacă bagi divorț de mine, îți fac toate manevrele, te declar nebună’. Au fost momente de disperare în viața mea.

Cred că n-am fost iubită niciodată. Cred că căsnicia noastră a fost un moment în viața lui, un moment în care și-a găsit liniștea. Eu nu cred că m-a iubit niciodată, dar asta nu m-a deranjat niciodată. Un om când ajunge să te înșele și să aibă o amantă pe care să o prezinte peste tot, înseamnă că acolo s-au investit niște sentimente”, a declarat Claudia Pătrășcanu, la PRO TV.

foto: PRO TV

Mama lui Gabi Bădălău a dat-o afară din casă

Cu ochii în lacrimi, vedeta a mărturisit că fosta ei soacră a fost cea care i-a cerut să plece din casă cu copiii, iar Bădălău nu a intervenit deloc.

„Dacă mama lui nu ar fi dat cu pumnul în masă să ies afară cu copiii, el nu ar fi făcut asta. Daca nu era mama lângă mine, să-mi deschidă brațele, să mi ofere un loc, nu știu ce aș fi făcut

Mi-a spus să-mi iau absolut tot și să las tot ce este a lui, casa masina, simți că-ți fuge pământul de sub picioare. Am avut acelasi sentiment pe care l-am avut când a murit tatăl meu. S-a simțit o ruptură.”, a mai completat aceasta.

Distribuie

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.